Business Simulation Game

Virtonomica – företagsplattform för HR-direktör och koncernchef

Affärssimulator Virtonomics skapades ursprungligen inte bara som ett spännande och fullskaligt spel om att bygga och utveckla ett företag, men också som ett effektivt verktyg för att lösa verkliga företagsproblem inom området för:

– Utbildning av personal i företagshanteringsfärdigheter (strategiska och taktiska nivåer).
– Öka effektiviteten av lagarbete,
– Utveckling av ett systematiskt förhållningssätt till förvaltningen
– Utveckling av affärsplaneringsförmåga och analys av bolagets verksamhet,
– utveckla färdigheter för att hantera interkulturella skillnader i internationella företag,
– Förbättra kvaliteten på strategisk förvaltning
– Optimering av viktiga affärsprocesser

Projektets ideolog är en affärsman som har många års erfarenhet av bevisad framgångsrik förvaltning av medelstora och stora företag och förstår behoven hos verkliga affärer. Som ett resultat har Virtonomica, som ett affärsutvecklingsverktyg, redan testats och honat på ett antal riktigt framgångsrika företag.

Virtonomica har i princip inget linjärt scenario, vilket gör det möjligt för spelaren eller hans tränare att bestämma sina egna mål och strategier i simuleringen, bygga organiskt i spelet nästan alla affärssaker.

Det gör det möjligt för HR-direktörer eller företagsutbildningscenter att flexibelt använda Virtonomics-plattformen, bygga från företagets “kuber” alla affärsspel och träningar för affärsrelevanta uppgifter och scenarier. Toppledare Virtonomics gör det möjligt att testa i simulatorn sina idéer och marknadsstrategier innan de realiserar dem i verkligheten, och även använda Virtonomics som testplats och en plattform för att hålla strategiska sessioner. Virtonomics gör att du kan testa strategier och hypoteser hos tusentals kvalificerade publik och få en representativ återkoppling om alla dina åtgärder som produceras i simuleringen.

Virtonomica ger HR-chef, affärscoach och företagsledare obegränsade möjligheter till:

utvecklingsprocesser för spelpersonal

skapa och hålla på Virtonomica-plattformen varje affärsspel och träning

Organisation av program för företagsinriktad utbildning;
test av kunskaper, färdigheter och beteendemässiga parametrar för anställda;
skapandet av personalreserven

Spelet genomförs i ett steg för steg-läget, vilket gör att du kan genomföra träningar och affärsspel samtidigt för ett stort antal anställda, utan att behöva samla dem på ett och samma ställe. Denna kvalitet gör Virtonomics särskilt attraktivt verktyg för stora, geografiskt spridda företag med många avdelningar och ett brett geografi.

Affärssimulering Virtonomics idag har inga analoger i världen på skalan och djup affärsprocesser studie, kraften i den matematiska apparaten analytiska instrument, antalet branscher som representeras av varor och tjänster i spelet.

Under matchutbildningen planerar dina anställda verksamheten i sina affärer eller enheter, analyserar konkurrenternas marknader och aktiviteter, anpassar och optimerar processer, konkurrerar, samarbetar, handlar inte bara med datorn utan med varandra. Effektiviteten av kommunikations- och lagarbete är den viktigaste delen av spelprocessen och påverkar direkt uppnåendet av målen. Allt är som i det verkliga livet.

Virtonomica erbjuder flera typer av lösningar för företagskunder:

1. Virtonomics Enterprise

en optimal lösning för stora företag med egna träningscenter och företagsakademier. Dedikerat och anpassat “spel” utrymme, till vilket endast anställda i företaget har tillgång + utbildning av internt tränare

2. Virtonomics Coach Account

en optimal lösning för små och medelstora företag, konsultföretag och företagsledare. Ett gruppkonto som är utformat för att utveckla eller genomföra enstaka träning inom de gemensamma spelrummen

3. Typiska utbildningar baserade på Virtonomica-affärssimuleringsplattformen

Om du är intresserad av Virtonomica träningsplattforms unika förmåga, skriv oss om dina behov och vi kommer att erbjuda dig den bästa lösningen för ditt företag:

SKRIV USA, OCH VI KONTAKTA DIG FÖR ALLTID

Med vänliga hälsningar, Virtonomics Team