Business Simulation Game

Strategi för social och ekonomisk utveckling Virtonomics

Virtonomics – är den bästa strategin för social och ekonomisk utveckling, business simulator med alla omgivande områden: ekonomi utformad, analys, utveckling av kommunikationsmiljö, etc.

Denna mångfacetterade plattform ger ett brett utbud av möjligheter. Du kan bli en monopolist på någon av marknaderna, skapa en lönsam och effektiv arbetsplattform, du kan helt enkelt försöka tjäna så mycket pengar och lära dig att kommunicera med partner och konkurrenter. Huvudmålet är att bygga och utveckla ett framgångsrikt företag, och allt annat beror på dina önskemål.

Spelet är så nära som möjligt till verkligheten, här måste du kontakta konkurrenter, söka och kommunicera med partners, att vinna försäljning, generellt att utveckla din verksamhet på alla möjliga sätt.

Virtonomics erbjuder nästan alla verksamhetsområden, det finns mer än 200 sorters produkter. Du kan få affärer, gårdar, bilfabriker, oljebrunnar och många andra föremål där du kan bygga ett välmående företag. I stort sett är det förvaltningsstrategi, där du måste ta över valet av kvalificerad personal, förbättra kvaliteten på varor, inrättandet av leveranskedjan, och försäljning av färdiga produkter, kontrollera konkurrenternas agerande och mycket mer. Det här är en hel virtuell värld med ekonomins riktiga lagar.
Början för alla spelare är densamma – varje startande affärsman får startkapitalet för utvecklingen av sin verksamhet. Och hur man gör sig av med det, alla väljer sig själv. Du kan köpa ett färdigt alternativ och bygga en strategi för dess utveckling, och du kan skapa den från början och förverkliga din egen dröm.

Samtidigt är Virtonomics gratis. För riktiga pengar, om du vill kan du bara köpa ytterligare alternativ i spelet. Och så, för att få viktiga kunskaper i entreprenörskap, ledning, studera företagsterminologi och lära sig att arbeta med rapporter i Virtonomics är helt gratis. Detta är en utmärkt träningsplattform som ger bra resultat. Samtidigt kommer den kunskap som erhålls också att hjälpa till i verkliga affärer.

Spelet låter dig helt fördjupa dig i ekonomins värld. Det passar både för avancerade affärsmän som vill prova nya strategier och idéer, och för nybörjare på detta område. Nu kan du spela ekonomiska spel, få värdefull kunskap och erfarenhet gratis, och också hona dina färdigheter.