Business Simulation Game

Strategi för social och ekonomisk utveckling – Virtonomics spel

En storskalig populär strategi för social och ekonomisk utveckling – Virtonomics-spelet – erbjuder inte bara ett spelutrymme, utan en hel virtuell värld, som skickligt efterliknar en situation med levande konkurrens.

Om du funderar på att starta ett företag och utveckla ett företag, prova dina färdigheter först i en virtuell miljö innan du investerar riktiga pengar genom att investera i ditt projekt i livet.
Strategier för social och ekonomisk utveckling och affärssimulatorer är ett bra sätt att träna i att lösa olika ledarskapsuppgifter som uppstår dagligen för chefer för företag inom olika branscher. Virtonomics är en stor värld med stor geografi, nästan alla branscher och hundratals olika produkter. Skogar, mineraltillförselar, städer med olika antal människor och levnadsstandard, och självklart, riktiga konkurrenter och partners – andra spelare, gör denna strategi skala, så nära det verkliga livet.

Liksom, kan du hantera hela flygplatsen kan utveckla sina transportnät, kan du bli en jordbruks- eller industrimagnaten eller öppna en kedja av butiker, som verkar inom detaljhandeln, eller kanske du är intresserad av området för högteknologi och den politiska kampen – Virtonomics erbjuder alla valet är ditt.

Virtonomics väljer att utveckla verksamheten inom transportsystemet, och gör det möjligt att skapa sitt eget virtuella transportföretag och hantera det på nätet. Spårvagnar, bussar, tunnelbana tåg och andra former av kollektivtrafik kan tas i hand, vilket ger tröst för passagerare och vinst för sig själva. Här måste man fördjupa sig inom transportsystem – rekrytering och utbildning av personal, analys passagerarflöde, övervakning av verksamheten konkurrenter, analys av den tekniska villkor för din flotta av fordon och mycket mer.

Och om du är intresserad av flygtransporter, erbjuder Virtonomics en ekonomisk flygplatssimulator. Utveckla infrastrukturen för ditt eget flygburen hub, köp flygplan, bygga terminaler, tänk igenom organisationen av samarbete med kunder och följeslagare.

Stora strategier för socioekonomisk utveckling gör att du kan förvärva användbara färdigheter i form av intresse för ditt intresse. Att spela ekonomiska spel är intressant och användbart. Här kan du enkelt lära dig att titta på affärer bredare, förstå hur man skapar ett framgångsrikt företag och hur man bygger en strategi för systemutveckling, vilket ökar vinsten från ditt företag.