Business Simulation Game

Spela affärssimuleringar – att utveckla affärsmannaskap i spelmiljö

Hittills, en av de mest fashionabla underhållning intellektuella och entreprenörer är de ekonomiska multiplayer webbläsarspel. Spela affärssimulering – det är intressant, prestigefyllda och otroligt användbar för alla som vill lära sig på ett lekfullt sätt hemligheter att hantera och bygga din egen varaktig verksamhet. Kom ihåg den sensationella i slutet av förra århundradet, “Monopol”, multiplicera dessa minnen till modern teknik och hundratusentals deltagare från hela världen och få en ungefärlig uppfattning om vilken typ av känslor och spänning som upplevs av dem som har valt själva är inte “skjuta” och “Battle Mages” och nu även i den virtuella rymden, byggandet av ditt eget liv!

Det finns många faktorer som gör människor spelar – affärs simulatorer kräver en betydande stam av tankar som lockar i första hand de som är avgörande att ständigt tänka och analysera, timme efter timme finslipa sina egna färdigheter. Dessutom har många fångar spänningen i spelet: fullständiga versionen (affärs simulatorer finns i flera varianter för olika kategorier av användare) kan du fördjupa dig i processen, i själva verket upplever upp-och nedgångar, glädje och stolthet över sina prestationer.

Men det viktigaste som ger användarna nya spel – affärs simulatorer, liksom deras viktigaste “omfattning” – denna utbildning. Många europeiska institutioner hanterings använda detta tillfälle att finslipa kompetensen hos sina elever, visa dem hur komplicerade och globala ekonomiska processer kan vara att lära unga människor att enkelt navigera och framväxande segrande ur alla, verkar det, de svåraste situationer.

Spel – affärs simulatorer

Som nämnts ovan, företagsspel konventionellt delas in i flera kategorier. Den mest banala, enkla och välbekanta för varje hemmafru exempel är populär bland kontorsarbetare och tjänstemän “Farm Frenzy” och liknande “leksaker”. De är intressanta, speciellt inte anstränga hjärnan fungerar, utan snarare “vårdslös” och överklagande.

Nästa på “tabell över leden” är minispel affärs simulatorer som en mer vuxen “Farm: Grannar”, där användaren redan är nödvändigt att göra stora ansträngningar för att utveckla bygg eller företag, med hjälp av inte bara sina egna interna resurser, men också den minsta ekonomiska kunskaper. Med varje nivå av sådana spel blir mer spännande, och många av dem, tillsammans med betyg och “glasögon”, gör det möjligt att tjäna pengar och riktiga pengar, som sedan kan visas på ditt konto och tillbringa exakt densamma som intjänade “hederligt arbete” konventionella medel .

Men för riktiga finsmakare och yrkesverksamma inom alla ovanstående – bara barnlek. Medlemmar av denna kategori föredrar att verkliga erfarenheter och “hardcore”, som kan ge en verklig upplevelse med riktiga pengar, och andra attribut av big business. Sådana människor föredrar att ekonomiska stimulantia företag över hela världen, till exempel “Virtonomics.”

I alla företag spelet värt att spela

Varje år underhållningsindustrin ger oss en mer realistisk och tekniskt avancerade innovationer. Jämför “ekonomi” tidiga 90-talet med sina sedlar och chips och modern på nätet struktur, i vilken användaren redan kämpar för att skilja virtuella världen från verkligheten. Naturligtvis uppstår frågan, vilka spel affärs simulatorer spela nu?

Vid denna punkt, är kanske den mest populära stimulantia i näringslivet en gratis webbaserat online-spelet “Virtonomics.” Vad är det och hur det överträffar alla befintliga analoger?

Virtonomics – är en spännande tidsfördriv, affärs stimulator och utbildningsprogram i ett. Efter registreringen blir användaren ägare till ett litet företag, kommer en del av dessa vara till exempel en fabrik för tillverkning av något, några butiker och ett laboratorium. Detta är din startkapital. Nästa du behöver för att bestämma hur och ditt företag kommer att växa i någon riktning. Du kan handla eller producera något, bedriva forskning eller köpa minor, att göra valuta utpressning eller i allmänhet något som har potential att generera inkomster.

Huvudtemat och kärnan i spelet – ett företag. Du kan spela, bygga upp en verksamhet i någon av de dussintals grenar modern ekonomi. Och det är inte gränsen, eftersom arbetet med att förbättra ständigt bedriver, och bokstavligen varje vecka utvecklare erbjuda något helt nytt.

Dessutom, “Virtonomics” kan bli en källa till riktiga pengar. Använd regelbundna kampanjer, vinna en tävling eller ett anbud för att locka nya medlemmar genom partnerskapsprogram och fylla din plånbok! Med andra ord, “Virtonomics” gör att du kan tjäna medan du spelar!