Business Simulation Game

Spel för datavirksomhet och ekonomi – Virtonomics

Kapitalismen, Manimania – det var där spelen för datorverksamhet och ekonomin började.

Nu är den fascinerande virtuella världen av stora företag – handel, produktion, råvaror och aktiemarknader, utbyten, banker och mycket mer, det bästa ekonomiska online-spelet, mångsidig affärssimulator Virtonomics. Det här är en affärssimulator, ett logiskt spel, en ekonomisk strategi och en storskalig simulator av realekonomin. Virtonomics är intressant för alla som är intresserade av ekonomi, finans, affärer, insättningar, pengar och marknadsföring.

Det finns en mängd aktivitetsfält, olika grenar av ekonomin, mer än 200 produktvarianter, storskalig geografi. Samtidigt växer spelbasen och utvecklas, nya branscher och verksamhetsområden, nya typer av produktion och produkter öppnas.

Virtonomics är ett webbläsarspel, vars mål är att tjäna pengar och bygga upp ditt företag i en verkligt konkurrensutsatt miljö. Dina partners och konkurrenter är samma onlinespelare världen över, på grundval av vilka åtgärder en olinjär strategiplot bildas. För att starta spelet måste du registrera hirs. Det första du börjar med är valet av spelutrymmet, baserat på de grundläggande egenskaperna och principen för modellen. Vidare i början av spelet kan du dra nytta av “den rika farbrors gåva”, det vill säga ta på sig utvecklingen av ett färdigt företag. Du kan dock helt överge detta och skapa och utveckla ditt företag självständigt. Samtidigt är den första etappen byggandet av ett kontor. Det här är ett slags representation av ditt företag i en separat region, som har anförtrotts ledningsfunktionerna i företagets företag. Samtidigt arbetar kontoret med att marknadsföra dina produkter i regionen. Olika länder, regioner, städer – geografi i Virtonomics har utarbetats grundligt. Det finns också olika nivåer av liv, löner, utbildning och befolkning, vilket måste beaktas vid genomförandet av sin egen strategi. Och glöm inte att ditt kontor är ditt ansikte. Folkets visdom säger: “De möts på kläder, men se upp i åtanke.” Den rika miljön på ditt kontor talar om ägarens framgång och konsistens.

Tänk, analysera och agera. Till exempel är växter lönsammare att bygga i städer med hög utbildningsnivå och låga löner. Det billigaste alternativet är utvecklingen av jordbruket. Virtonomics är den bästa varianten av ekonomisk affärsspel på PC.