Business Simulation Game

Populära gratis affärsspel

Spel – en av de mest populära och ständigt förbättrade produkterna på Internet. Det är trots allt ett utmärkt alternativ för vila efter arbete, när det inte finns mycket ledig tid, men du vill koppla av och avleda från vanligt tidsfördriv. Men nu pratar vi inte om de vanliga “skyttarna”, utan om spelets verksamhet. Nu är de mest populära gratis spel. Varför populära är gratis och så förståelig. Men varför är det att spelets verksamhet nu upptar en av de första rankningarna?! Låt oss räkna ut det.

Affärsspel är:

– underhållning,
– analytiskt tänkande
– Förvaltningskunskaper,
– Utbildning i grunderna för affärer,
– Utveckling av chefsfärdigheter.

Populära ekonomiska spel gör att du kan försöka dig som en entreprenör, en erfaren chef och främja verksamheten till ditt förfogande till framgångshöjderna, skapa företag / företag, utöka utbudet av tjänster och, mest glatt, se hur dina vinster växer.

Men de behöver inte mycket tid, det är nog att fördela en liten mängd tid per dag.

Fördelarna med onlinespel är att det inte finns något behov av att ladda ner och installera den version du vill, men du kan bara spela genom att gå till Internet. I webbläsarspel kan du spela inte bara från datorn, men från var som helst (oavsett om det är en annan dator, surfplatta eller till och med en mobiltelefon) och när det är bekvämt för dig. För att göra detta behöver du bara ha Internet och ditt inloggnings- / lösenord.

Det finns två typer av populära affärsspel:

1. Enkla ekonomiska spel.

Dessa inkluderar roliga arkader och simulatorer, där du behöver utveckla din egen butik, gård, café, etc. Sådana varianter presenteras på underhållningsportaler (ett av de mest populära alternativen är att leta efter ett affärsspel från Alawar) eller i sociala nätverk. Som de säger, helt enkelt och smakfullt.

2. Storskaliga affärssimulatorer.

Detta är ett alternativ för dem som vill ha mer än att spendera tid i de enkla ekonomiska spelen som diskuteras ovan. Det här är strategier som gör att du tänker och utvecklar. Målet är att bygga en lönsam och effektiv verksamhet.

Nu är den mest populära storskaliga ekonomiska simulatorn online-strategin Virtonomics.

Här presenteras:

– mer än 200 typer av varor
– Alla typiska affärsprocesser
– motivation och utbildning av personal
– Analytics och planering
– Marknadsföring och reklam
– ekonomisk förvaltning
– Logistik och leverans.
 
alla huvudområden av verksamheten:

– Jordbruk
– utvinning av resurser
– produktion
– forskning
– handel
– Medicin
– energiteknik
– tjänster och tjänster.

Virtonomics syftar till att utveckla ledande beslutsfattande färdigheter. I det här fallet samverkar du inte bara med en dator, men med andra människor runt om i världen. Virtonomics är representerad på 7 språk och redan mer än en miljon människor deltar i denna strategi.

Virtonomics är ett affärsspel som hjälper till att utveckla ledarskap, söka efter lösningar på taktisk nivå, definiera utvecklingsvektorn, samt kommunikationsförmåga, kontrakt och partnersökning.

Det är dags att spendera din fritid med användning!