Business Simulation Game

On-line spel simulering spel

Alla vill spendera sin fritid med maximal nytta. Om tidigare några spel – det var bara en trevlig vila, då kan moderna onlinespelssimulatorer låta dig lära dig användbara färdigheter i ett spännande spelform. En av de mest rankade affärssimulatorn är den ekonomiska online-strategin Virtonomics, där mer än 980 000 personer med liknande intressen – företag, ekonomi, ekonomi, ledning, deltar samtidigt. Spelet presenterar alla huvudsakliga verksamhetsområden – handel, tillverkning, jordbruk, forskning och mer, mer än 200 varetyper. Samtidigt växer spelets möjligheter ständigt, och spelbasen utvecklas, nya produktionsmöjligheter, ytterligare typer av produkter läggs till.

Virtonomics är ett online multiplayer-spel där du kommer att leva kommunikation, dating, kontakter med intressanta och användbara människor runt om i världen. Du måste utveckla ditt eget företag och hantera det i en verklig konkurrensmiljö där karaktären av tomtutvecklingen är absolut inte linjär men bildas på grundval av åtgärder från dina konkurrenter och partnerspelare. Här hittar du tävlingar och priskrig, partnerskap och samarbete, interaktion med spelare från mer än fyrtio länder. Virtonomics presenteras på 7 språk.

Spelet är populärt bland olika grupper av befolkningen, vilket möjliggör i en intressant spelform att förstå subtiliteten i modern ekonomi och ledning. Detta är en utmärkt källa till användbara färdigheter och observationer, en plattform för att testa idéer och genomföra egna strategier. Trots att verksamheten i spelet är virtuellt är deltagarnas relationer och handlingar verkliga.

Denna ekonomiska strategi är ett webbläsarspel som inte tar mycket tid och kräver inte installation på en viss dator. Du kan spela på nätet på jobbet under lunchpausen, i din fritid hemma, på vilket som helst ställe som är bekvämt för dig. Virtonomics har många målområden – det är inte bara en ekonomisk strategi, det är en affärssimulator, en simulator av realekonomin, en plattform för affärsspel.

Alla letar efter ett alternativ där du kan spela gratis i spelbranschen. Virtonomics erbjuder ett unikt tillfälle att inte bara spela gratis i den mest betygsatta affärssimulatorn utan också att göra dina kunskaper och ansträngningar till verklig inkomst. Här är alternativ för att tjäna. Till exempel deltagande i olika tävlingar, kampanjer, locka andra användare till spelet etc. Så moderna affärssimulatorer är underhållning, utbildning och resultat.