Business Simulation Game

Management training system approach

Att bygga ett systembranschen är en komplex, multifaktorprocess med organisationsutveckling av företaget med många subtila anpassningar. De flesta chefer är ofta benägna att söka efter enkla linjära lösningar, vilket ofta leder till små taktiska segrar och stora strategiska felbedömningar.

Business Simulation Simformer – billigt och effektivt verktyg, utbildning chefer systematiskt tillvägagångssätt, vilket tydligt visar att spelaren sammankoppling och det ömsesidiga beroendet mellan de olika affärsprocesser, miljöfaktorer och konkurrerande krafter, organisatoriska kompetenser och konkurrenskraft. Du kan starta en start, växa den till ett stort nätföretag eller en vertikalt integrerad anläggning. Och du kan anpassa dina kunskaper om effektiv förvaltning av småföretag. Affärs spel Virtonomica plattform kommer att hjälpa dig och dina chefer att undvika många systemfel i utvecklingen av ditt företag, strukturera och systematisera sina kunskaper och vision, hjälper till att skapa och testa nya affärsidéer och strategier inom management och effektivitet.

Tillämpningen av systeminriktningen inom teknik och optimering av affärsprocesser, vid hantering av organisatoriska förändringar är en viktig kompetens och ett av de mest komplexa områdena inom förvaltningen. Många ekonomi skolor undervisar MBA i MBA-teori, men MBA-utbildning kräver ofta stora ekonomiska och tidskostnader. Att få en MBA-examen kräver ofta full nedsänkning i studier och separation från arbete. Men den största svårigheten är att det oftast inte finns någon verklig möjlighet att introducera nya idéer, att tillämpa kunskapen i praktiken, till en levande organisation. Kunskapen är teoretisk. Spela Virtonomics du inte kommer att konkurrera med datorn och inte med abstrakta begrepp, du konkurrerar med tusentals livs levande människor som behandlar sina virtuella bolaget mindre ängsligt än ett verkligt företag. Det är därför den här ekonomiska simulatorn är den optimala tränings- och testplatsen. Här är allt nästan verkligt, som i livet.

Introducera Simformer i ditt företag som en tränings-och utvecklingsplattform och få din egen

– Företagskollegiet,

– En plattform för att testa dina affärsidéer,

– Ett verktyg för att utveckla chefsfärdigheter och entreprenörsegenskaper hos dina anställda