Business Simulation Game

Lista över bästa strategier

Strategier är ett av de mest populära spelen. Särskild uppmärksamhet och utveckling får nu onlinestrategier som har olika anvisningar – ekonomiska, transportstrategier, militära, historiska, jordbruksämnen etc. Listan över de bästa strategierna uppdateras ständigt. Vi erbjuder dig att bekanta dig med de mest populära onlinespelen.

Stronghold Kingdoms

Klientstrategi för medeltida ämnen. Den centrala platsen för spelets plotlinje ägnas åt militära handlingar, men du måste ta hand om den ekonomiska basen. Målet med spelet är att bygga ditt eget slott och ha gjort en svår resa till kronan från botten. Ett ganska brett utbud av resurser erbjuds, och samtidigt är ära en viktig aspekt.

Rail Nation Online

Transportstrategi, järnvägsföretagets simulator. Målet med spelet är utvecklingen av infrastruktur. Här kan du designa järnvägslinjer för kommunikation, övervaka leveranser, bygga upp din funktionspark, från ångloklok till moderna höghastighetståg. Ett mycket spännande spel, ett utmärkt alternativ för dem som från barndomen inte var likgiltiga mot lokomotiverna.

Stor gård

Webbläsarstrategi för jordbruksämnen, gårdsimulator. En intressant historia, en rik gameplay och en väl genomtänkt social komponent. Här måste du lära dig att navigera i gårdslivet – lära dig att bry sig om djur, förstå plantering och växande grödor, samla och lönsamt sälja sina grödor. Din uppgift är att höja din gård till en ny nivå.

Värld av tankar

Multi-user on-line strategi för militära teman, arkadtanksimulator. Detta är ett populärt spel baserat på lagtankstrider. Den erbjuder spännande spel, ett stort urval av tankar och olika former av striderna, och, naturligtvis, möjlighet att konkurrera med riktiga människor, och inte med en tråkig förutsägbar “dator”.

Virtonomics

Ekonomisk online strategi, träningsplattform och affärssimulator. Målet med spelet är att bygga ett effektivt och lönsamt företag i en konkurrensutsatt miljö. Här utvecklar du ditt företag inom något område, utarbetar din egen strategi och taktik. Du kan bli en industriell tycoon eller utveckla ett nätverk av butiker, det finns många alternativ. Du erbjuds en omfattande geografi, dussintals varor och industrier. Samtidigt lever dina samarbetspartners och konkurrenter, andra spelare.

Gratis spel affärssimulatorer – utmärkt tidsfördriv. Välj alternativet närmast dig och spela den bästa strategin!