Business Simulation Game

Gratis affärsspel. Intressanta erbjudanden.

Företagsspel har länge varit populärt bland olika grupper av befolkningen, särskilt gratis affärsspel. Intressant och informativt tomt, användbara färdigheter. Grenen av spel i denna riktning växer ständigt och utvecklas och erbjuder mer och mer intressanta erbjudanden med stora möjligheter. Under lång tid hörde många människor det populära spelet Money $ Mania, men det ersattes av multi-user on-line affärsstrategi Virtonomics. Konceptet av spelet växte ut ur Trevor Chans berömda spel Capitalism II. Nu är Virtonomics ett originellt, unikt och välstående projekt som är känt över hela världen. Ekonomisk strategi Virtonomics är gratis och har redan installerats på de flesta av världens största språk – ryska, engelska, franska, spanska, tyska, kinesiska och ukrainska. Spelet uppdateras ständigt, förutom den välkända sfären inom jordbruk och transport har hela utbudet av tjänster blivit kompletterat, fitnesscentraindustrin, läkemedel representerad av apotek och privata kliniker och många andra intressanta idéer har utvecklats.

Affärsspel syftar inte bara till underhållning utan även inom utbildning. Affärssimulatorer är en utmärkt multidisciplin inlärningsplattform. Här kan du lära dig grunderna i affärer med nöje, utveckla ledarskapsförmåga, försök dig själv inom intresseområdet, försök att inse dina egna mål, taktik och strategi. Virtonomics låter dig behärska den moderna ekonomins subtilitet i en lekfull form, och även för att förbättra din kunskap om engelska. När allt kommer omkring, i den moderna världen i globaliseringens era, är affärsengelska en grundläggande nödvändighet för varje person. I spelet måste du kommunicera med partners, konkurrenter, och många av dem är engelsktalande spelare. Virtonomics bidrar således till att lära sig utländsk affärs terminologi och att ständigt stödja sina färdigheter.

Affärsspel skapas i korsningen av handel och konst, vilket påverkar utvecklingsprocessen. För att det utvecklade spelet ska bli ett framgångsrikt projekt är det nödvändigt att det kombinerar den kalla beräkningen av marknadsförare och finansiärer, liksom de “brinnande ögonen” och idéerna hos dem som skapar och möter alla komponenter. Denna kombination är mycket svår, men om du lyckas närma dig, till och med något, till det beskrivna idealet blir resultatet väldigt viktigt. Så för att skapa riktiga intressanta gratis spel affärssimulatorer, som samtidigt är lönsamma för skaparna – en riktig konst.