Business Simulation Game

Fullskalig affärssimulering för träning

Affärssimulator Virtonomica bjuder in till universitetssamarbeten, handelshögskolor, företagsinkubatorer.

Vi erbjuder:

– För offentliga skolor förmånliga villkor affärssimulering Virtonomics använda som en pedagogisk plattform – 6 månader gratis användning av Coaching konto och 50% rabatt vid köp av Virtonomics Enterprise Platform

– För kommersiella handelshögskolor och företagskuvöser gynnsamma villkor för användningen av affärssimulering Virtonomics plattform – 3 månader gratis användning av Coaching konto och 30% rabatt vid köp av Virtonomics Enterprise Platform

Vi är intresserade av:

Vid implementeringen av Virtonomics i universitetsutbildningar, kurser i handelshögskolorna, användningen av Virtonomics som en träningsplattform. För att göra detta, vi är redo att erbjuda dig franchise och skapa individuella spelservrar skräddarsydda för dina behov och särdrag inlärningsprocessen, ge dig den mest detaljerade information om mekaniken i spelet, ger våra anpassningsverktyg plattform för dina behov.

I din hjälp för att popularisera Virtonomica som ett intressant, pedagogiskt och intellektuellt affärsspel. Använd dina möjligheter att locka nya användare och tjäna på din webbplats och erbjuda dem en unik och högkvalitativ immateriell produkt (vi föreslår att vi blir vår handelspartner och tjänar på användarbetalningar)

Vid utveckling av nya träningar, affärsspel, kurser och program baserade på Virtonomix affärssimuleringsplattform

Vi är också intresserade av ett ständigt samarbete med lärare, utvecklare av kurser och program, utbildningar. Vi kommer att erbjuda dig gynnsamma förutsättningar för långsiktigt samarbete.

Vi väntar på ditt brev och kommer gärna att svara på alla dina frågor.