Business Simulation Game

En unik plattform för HR-chef och tränare

Virtonomics ekonomiska simulator utformades ursprungligen inte bara som en spännande strategi online-spel, men också som ett effektivt verktyg för att lösa verkliga problem inom företagsutbildning, förbättra effektiviteten i laget samarbete, utveckling av ett systematiskt tillvägagångssätt i förvaltnings- och planeringsförmåga, förbättra kvaliteten på strategisk ledning.

Virtonomica har inte en linjär manus, vilket gör att spelaren eller tränaren att definiera sina egna affärsmål och strategier, organiskt inbäddade i spelet nästan alla fall.

Företags universitet och företagsskolor

Detta ger möjlighet att använda Virtonomics plattform att bygga från det “block” eventuella företagsspel och utbildningar under brådskande uppgifter och scenarier. För chefer kan du testa dina idéer och marknadsstrategier i simulatorn innan du upplever dem i det verkliga livet.

Virtonomica ger med omtänksamt och kreativt tillfälle obegränsade möjligheter för företagets coach och HR-direktör till:

skapa och hålla på Virtonomica-plattformen varje affärsspel och träning
Organisation av företagsutbildningsprogram;
testning av anställda;
skapandet av personalreserven.
Spelet spelas på nätet, så att du kan genomföra utbildningar och affärs spel samtidigt för ett stort antal anställda, utan att behöva samla dem alla på ett ställe. Denna kvalitet gör Virtonomics särskilt attraktivt verktyg för stora, geografiskt spridda företag med många avdelningar och ett brett geografi.

Ekonomisk simulator Virtonomics idag har inga analoger i världen på skalan och fördjupad studie av affärsprocesser, kraften i den matematiska apparaten analytiska instrument, antalet grenar, produkter och tjänster som presenteras i spelet. Detta är verkligen en kraftfull pedagogisk och testplattform för din:

– företags universitet,
– handelshögskolor,
– HR-avdelningen

Användare spelar, konfigurerar och optimerar processer, tävlar, samarbetar, handlar inte med datorn, men med varandra. Effektivitet i kommunikations- och lagkompetens är den viktigaste delen av spelprocessen och påverkar direkt uppnåendet av dina mål. Allt är som i det verkliga livet.

I Virtonomics Idag finns mer än en miljon användare, har översatts till ryska, engelska, spanska, tyska, franska, kinesiska, ukrainska språk. Cirka 35% av engelskspråkiga användare Virtonomics som gör att du kan utbilda anställda inte bara de finare punkterna i ledning, men även utländska företag ordförråd. Business engelska i globaliseringens tidevarv är relevant för anställda i nästan alla företag, från start-up till stora internationella företag.

Spelet förändras en gång per dag utan att användaren på en daglig basis en stor del av tiden, vilket gör det möjligt att utbildning av personal, genomför utbildningar och företagsspel på distans och på jobbet.

Våra lösningar för företagskunder:

Virtonomics Enterprise

(den optimala lösningen för stora företag, företagshögskolor, handelshögskolor)

Coach konto

(den optimala lösningen för små och medelstora företag, konsultföretag, företagsledare, utbildningsinstitutioner)

Coacher konto – ett särskilt konto i affärssimulering Virtonomics, så att du kan skapa studiegrupper och hantera dem under utbildningen.

Coaching konto ger tränare en möjlighet att skapa sina egna scenarier för företagsspel och fullfölja matchen med ett obegränsat antal användare.

Under spelets gång kan coachen observera åtgärder spelarna, justera dem, ge feedback, och på så sätt spåra assimilering av teoretiska material och förmåga att tillämpa den i praktiken.

Om du vill pröva funktionaliteten på coachingkontot, skriv till oss med hjälp av Kontaktformuläret. Vi kommer gärna att få dina brev, frågor och förslag.