Business Simulation Game

Ekonomiskt spel. Teorin om ekonomiska spel.

Det ekonomiska spelet är ett tillfälle att bedöma dina egna organisatoriska, konkurrenskraftiga och ledande förmågor i praktiken. Med andra ord planerar varje deltagare i spel, underhållande form, analyserar och ger kommandon till sina underordnade, men det händer allt i en virtuell värld, om än så nära som möjligt till den verkliga världen.

En utmärkt demonstration av det ekonomiska spelet är online-strategin Virtonomics. Initialt var teorin om ekonomiska spel inriktade på att identifiera spelarens optimala beteende för att uppnå maximal intäkt på grundval av standardvillkor. Men skillnaderna i “artificiell intelligens” och levande människor skiljer sig ibland: med en riktig konkurrent kan du gå in i partnerskap, ingå avtal, få sponsring.

Viktiga resultat av teorin om ekonomiska spel kan uppnås på grundval av ett affärsspel där det inte finns någon tydlig uppförandekod och spelarna lämnas åt sig själva. Virtonomics är:

Åtkomst 24 timmar om dygnet, spela i realtid

Virtonomics tillåter deltagarna att göra sitt drag en gång om dagen. Det innebär att du kan besöka din “ljusfabrik” eller ett nätverk av medicinska centra i en tid när du är bekväm: står i en trafikstockning, under en lunchpaus eller innan du lägger dig. Spelet stämmer alltså inte ihop med att vara en exemplarisk familjeman och en ansvarig ledare i det verkliga livet.

Frånvaron av datorprogrammerade alternativ för utveckling av ekonomiska händelser

I onlinestrategin tänkas alla detaljer om industri, forskning och försäljning, men du själv dikterar alternativen för beteende i en given situation. Liksom andra spelare från hela världen. Detta gör att du kan skapa ett oändligt antal beteenden, bedöma och lära dig att förutsäga framtiden för varor eller investeringar självständigt, med hänsyn till de oberoende konkurrenternas rörelser.

Virtuellt ekonomiskt spel med riktiga övertoner
För någon är affärsstrategin en bra utgångspunkt för att skapa ett eget företag. De andra deltagarna använder spelet för att utveckla sina egna befintliga marknadsförbindelser och försöka förutse nästa steg av konkurrenter, att komma fram till förbättringar och förbättringar.

Gratis service

Virtonomics är en slags affärsutbildning, men bara flera gånger mer produktiv. Tillsammans finns “fyllda kottar” bara på Internet, och den uppnådda erfarenheten är verklig och ovärderlig. Dessutom är programvaran helt fri och obegränsad i tid.

Virtonomics: det spelas av framgångsrika människor!