Business Simulation Game

Ekonomiska spel, transport och stadssimulatorer

Drömmer du om att utveckla ditt eget företag? Innan du investerar i verkliga projekt är det vettigt att testa din styrka i en säker virtuell miljö som skickligt efterliknar situationen för levande konkurrens. Detta kommer att hjälpa dig online-spel – den ekonomiska simulatorn Virtonomics.

Ekonomiska strategier och stadsplaneringssimulatorer är ett utmärkt sätt att träna för att lösa komplexa hanteringsuppgifter som uppstår dagligen för chefer för företag inom olika branscher. Spelets ekonomiska simulatorer gör det möjligt för användarna att försöka spela roll som en chef och utvärdera effektiviteten av sina åtgärder i den här positionen.

Om du vill förbättra dina ledarskap i en konkurrenskraftig kamp med tusentals riktiga rivaler, utnyttja möjligheterna till online Virtonomics-spelet. Denna simulator är en realtidsekonomisk strategi, vilket gör det särskilt värdefullt när det gäller att utveckla kompetens för att svara på vissa ekonomiska utmaningar som är oundvikliga i marknadsutvecklingsprocessen.

På grund av bristen på ett linjärt scenario under spelet, kan du fritt bestämma dina egna affärsmål och lösa eventuella problem, vilket organiskt integrerar dem i den övergripande gameplayen. Bland andra viktiga fördelar med “Virtonomics” – ett tydligt och attraktivt gränssnitt, en stor kunskapsbas, gratis registrering och tillgång till spelet direkt via webbläsaren.

Ekonomisk transportsimulator

Ett välutvecklat och väl genomtänkt transportsystem är en oumbärlig del av en modern stads infrastruktur. Öppna stora möjligheter till affärsutveckling inom detta område genom att skapa ditt virtuella transportföretag och hantera det online!

I spelet “Virtonomics” realiseras en ekonomisk transportsimulator – en online-simulator som du kan styra bussar, spårvagnar, tunnelbanestationer och andra typer av kollektivtrafik. Samtidigt är din uppgift att uppnå maximal vinst och samtidigt ge högsta komfort för passagerarna.

Under spelets gång måste du engagera sig i anställnings- och träningspersonal, analysera passagerarflödet, övervaka konkurrenternas policy, övervaka fordonets tekniska skick och utföra många andra åtgärder som är nödvändiga för att ditt företag ska lyckas.

Flygplatssimulator

Himmel och flyg är alltid intressanta för dem som drömmer om att arbeta med flygtransporter. Och om det gäller att hantera en hel flygplats, blir spelet, som ger en sådan möjlighet, mer attraktiv två gånger. Flygplatsens ekonomiska simulator i Virtonomics-spelet ger en stor mängd utrymme för användarna att förvärva användbar kunskap och färdigheter i hanteringen av flygtransportförbindelsen. Du kommer att utveckla infrastrukturen för den anläggning som är betrodd till dig och skapa olika fördelar för passagerare, bygga terminaler, köpa flygplan och ta hand om en mängd andra faktorer.

Till skillnad från många andra simulatorer är “Virtonomics” inriktad på kollektiva åtgärder. När du spelar din flygplats kommer du att acceptera flygplan från andra spelare, och du kommer i sin tur att kunna få en belöning för deras service. Användare av “Virtonomics” konkurrerar och samarbetar inte med en dator, men med samma riktiga människor, vilket i slutändan bidrar till en effektivare styrning av teamets interaktionsförmåga, utan vilken det är omöjligt att framgångsrikt hantera en modern flygplats.