Business Simulation Game

Ekonomi, affärer – bra spel

Ekonomins och verksamhetsområdet är en stor del av nutiden. Många människor är ivriga att försöka sin hand i entreprenörskap och starta egen verksamhet. För dem som vill öva på att lösa komplexa problem management, att få upp varje dag på cheferna för företag i olika branscher, försöka genomföra sina affärsidéer och strategier för att förbättra den kompetens, den perfekta lösningen – big business spelet.

Ekonomiska simulatorer gör det möjligt för dig att utvärdera effektiviteten av dina åtgärder i rollen som en entreprenör och ta med användbara lektioner. Om du är intresserad av spelet med en väl utvecklad ekonomi, analys, väl utvecklad kommunikationsmiljö, on-line affärer Virtonomics simulering speciellt för dig!

Målet med spelet är att skapa en omtänksam och framgångsrik verksamhet. Men i vilken sfär och hur du ska lösa det uppsatta målet beror det bara på dig. Handel, jordbruk, utvinning av naturresurser, produktion, forskning, medicin, tjänster och tjänster, eller energi – du kan välja vad du vill ha. Bygg och utveckla ditt företag, få erfarenhet inom det område du är intresserad av.

Spelet presenterar olika typer av kvalifikationer, beroende på vilket område du har valt. Dessa kvalifikationer:

– Jordbruk, där det är nödvändigt att förbättra kvaliteten på produkter som släpps ut på din gård, antalet specialiserade personal och effektiviteten hos de berörda företagen

– Uppfödning av boskap, där det är nödvändigt att öka kvaliteten på produkterna från djurhållningsanläggningar, öka effektiviteten i profilarbetet och antalet anställda.

– Produktion, där det är nödvändigt att utveckla verksamheten i fabriker, sågverk och kvarnar, för att öka antalet produkter, förbättra kompetensen hos personal och flytta till högteknologi av motsvarande sfären.

– Vetenskaplig forskning, där det är nödvändigt att öka antalet sålda tekniker och byta till studier av högre nivåer av teknik. Öka effektiviteten i ditt laboratorium.

– Marknadsföring, där du vill förbättra annonseringskostnadernas effektivitet
Ledning, där det är nödvändigt att förbättra effektiviteten hos kontor, skapa stora enheter, öka antalet anställda och effektivt pumpa eget varumärke.

– Utvinning av mineral, där så krävs för att förbättra kvaliteten på produkter som tillverkas vid oljekällor och gruvor, vilket ökar antalet människor som motsvarar kärnverksamheten.

– Handel, där det är nödvändigt att utveckla butikernas effektivitet och aktivitet, öka antalet besökare och egen personal.

I Virtonomics kan du spela i olika spelrum, olika i geografi, nivå av ekonomisk utveckling, sortiment av varor. I det här fallet tillåter reglerna i affärsspelet dig att spela i någon av dem eller till och med bara några.

Online-affärssimulatorer för spel passar både avancerade företagskunnare, för att testa sina innovativa idéer och nykomlingar som vill dyka in i ekonomins värld.