Business Simulation Game

Effektiv marknadsföringsplattform för affärer

Virtonomica är den perfekta reklamplattformen för ditt företag som har högsta möjliga effektivitet för reklamkontakt. Det handlar om djup integration av ditt varumärke, produkt, service i spelprocessen och konstant djup kommunikation av ditt varumärke med konsumenten.

Anledningen till denna höga effektivitet är både enkel och unik. Virtonomics är ett multiplayer-spel där varumärken, produkter, tjänster, serviceprocesser och spelets huvudsyfte är det i dem som spelarna spelar. Och ju fler av dem, desto mer varierande, desto mer intressant är spelet för användare. Det är denna faktor som garanterar 100% lojalitet hos Virtonomics-användare till ditt varumärke eller produkt integrerat i spelet. Vill du placera medieannonsering i Virtonomics? Du kan enkelt göra det själv i fem minuter.

Virtonomics är:

Den högsta kvalitet betalande publiken i jämförelse med de flesta spel.

Obegränsade möjligheter till PR och produktplacering. Mekaniken i spelet själv är byggd så att nästan vilken produkt som helst är integrerat i spelet mycket snabbt och organiskt. Hela publiken i affärsspelet är garanterat att interagera med det integrerade varumärket i spelet många gånger. Och det interagerar aktivt – producerar, annonserar, säljer virtuella varor med varumärke som har spelfördelar, vilket ger hundra procent lojalitet mot spelarna till ditt varumärke. Detta är den främsta fördelen med Virtonomics som en reklamplattform.

Paradox – ju mer i spelet märkes av annonsören av varor och tjänster, desto mer intressant är själva spelet för användare. Detta är en av de viktigaste idéerna som utvecklarna lagt in i projektet.

Det finns många varianter av produktspel i spelet (genom märkesvaror, företag, artefakter, tävlingar, auktioner). Inklusive reklam för olika tjänster.