Business Simulation Game

Att lära sig engelska i Virtonomics

Det hände så att i skolan fick jag lära mig franska, som jag aldrig behövde i mitt liv, och som jag därför glömde med en blixt. Men nästan omedelbart efter skolan behövde jag verkligen engelska i mitt liv, för att jag älskade att spela dataspel och vid den tiden var de mest på engelska. Nu reser jag mycket, mina företag är kopplade till många engelsktalande människor, jag behöver mycket att läsa och skriva på engelska. Men som det händer är det inte lätt för mig att studera främmande språk. Jag har helt enkelt inte möjlighet till dem), men det är uppenbart att konsumenter och affärsengelska i den moderna världen i globaliseringens tidevarv är en nödvändighet för varje människa.

Lära sig språket genom spelets sammanhang

Min vokabulär började bilda exakt med spel på engelska – Civilization, Capitalizm. Dessa är de spel som jag verkligen gillade och som gav mig den första impulsen att lära sig språket. Senare försökte jag gå på språkkurs, men jag saknade ständigt regelbunden kommunikation med media. Nu reser jag ofta, det finns inga problem med kommunikation, men inte alla har en sådan möjlighet. Den engelska versionen av Virtonomics – Virtonomics löser detta problem. I detta gratis multiplayer-spel företagsanvändare måste kommunicera med olika engelsktalande partners, konkurrenter, studera främmande språk affärs terminologi i spelläge, som hjälper inte bara att lära sig engelska (eller spanska) från marken, men också att upprätthålla det alltid aktuell.

Det är välkänt att spelkontexten väsentligt ökar motivationen och effektiviteten att lära sig ett främmande språk. Vi rekommenderar att ditt företags anställda registrerar konton i den fria engelska versionen av VIRTONOMICS.COM och spelar i 1-2 månader. Detta hjälper dem i spelformat för att snabbt lära sig företagsterminologin, göra dem online för att börja kommunicera med sina engelsktalande partner på spelet.

Spelet tar inte mycket tid. Du kan justera din spelsession från 30 till 120 minuter om dagen, allt beror på din önskan, intresse och möjligheter.

Virtonomics ekonomiska spel är gratis och har översatts till de flesta av världens största språk – engelska, spanska, tyska, franska, kinesiska, ryska och ukrainska.

Jag önskar dig framgång i att lära engelska med Virtonomics!