Business Simulation Game

Användbara gratis spel på datorn – affärsspel

Inte så länge sedan spelades spel på datorn helt enkelt med vila, intressant tid och inte mer. Det var svårt att föreställa sig att datorspel kan vara en mycket användbar plattform för lärande. Men nu mer och mer populära är användbara gratis spel på datorn – spelets verksamhet. Det är inte lätt att bara leksaker, i stil med Farm Frenzy, är det en allvarlig affärsstrategi, mångfacetterad plattform, vilket gör att inte bara ha kul och umgås, utvecklas och lära sig grunderna i affärs- och ledarskapsförmåga.

Det mest populära affärsspelet i en sådan plan är Virtonomics affärssimulering. Det här är den bästa multinationella ekonomiska online-strategin, som har sin egen webbplats. Spelet har också ett forum där du kan chatta med andra medlemmar och lära sig mer om spelet, få rekommendationer, råd och få svar på alla sina frågor.

Målet med spelet är att bygga en effektiv verksamhet i en konkurrensutsatt miljö. Efter att ha tagit startkapitalet utvecklar du din egen strategi, ställer in mål, bygger ditt företag, väljer taktik och utvecklar. Spelet är mycket mångfacetterat, vilket är en obestridlig fördel. Du kan behärska alla huvudområden av verksamheten – jordbruk, handel, energi, produktion, utvinning av resurser och mycket mer. Tjäna detaljhandeln genom att öppna en kedja av butiker, eller att fokusera på high-tech, bygga och implementera någon av dess strategi.

Kärnan i Virtonomics är antagandet av viktiga ledningsbeslut i näringslivet. Spelet äger rum i den verkliga sfären, dina konkurrenter och partners, inte en dator, men bor människor, onlinespelare. Denna strategi har tre huvudområden:

Spelet är på taktisk nivå.
Du skapar separata enheter, inköpsutrustning, anställa arbetstagare, fasta priser, etc.
 
Spel på företagsnivå.
Du bestämmer utvecklingsvektorn, tänker på i vilka områden du vill skapa grenar etc.
 
Spel på nivån på förvaltningskonst.
Du lär dig att interagera, förhandla, leta efter partners etc.
Virtonomics – intressant och mångfacetterad verksamhet spel, casual djupare än någon av sina kamrater, där en unik mikroklimat bildas.

Självklart vill jag spela gratis spelbranschen. Förslag som kräver riktiga pengar i spelet är alltid motbjudande. I Virtonomics finns inga obligatoriska betalningar. Detta affärsspel är gratis! För pengar kan du bara ta ytterligare tjänster om du vill.
Lär dig att konkurrera och utveckla dina företagsbyggnadskompetens tillsammans med användbara affärsspel.