Business Simulation Game

Affärsspel. Teori och övning

Affärs spel – en stor möjlighet att utveckla din ledning och organisationsförmåga, att få viktiga lärdomar av ekonomi, management och business, inte bara i teorin utan även i praktiken.

Nu är den mest populära varianten av affärsspelet den ekonomiska strategin, online-simulatorn Virtonomics. Det är en virtuell värld, som lever i enlighet med lagarna i vår makroekonomin, och varje spelare på ett roligt underhållande sätt att bygga upp verksamheten, planera, analysera, utveckla och instruera underordnade. Virtonomics är en kraftfull plattform som ger stora möjligheter, alla de huvudsakliga verksamhetsområdena, alla de grundläggande affärsprocesserna, mer än 200 typer av varor är redan representerade här. Och medan strategin “står inte stilla” uppdateras hela tiden och utvecklas.

Ursprungligen var spelets verksamhet inriktad på att utveckla kompetens för kompetent analys och prognos baserat på standardvillkor. Men datormodellerna förutsäger och förutsäger mycket enklare än en levande person. I Virtonomics lever dina konkurrenter och partners människor från hela världen. Och om grunden är ett multivariat rutnät av möjligheter till spelet, så är rörelserna gjorda av människor, vilket innebär att konkurrensmiljön verkligen lever. Så det visar sig att företagen i spelet är virtuella, men människor, deras relationer och reaktioner är verkliga.

Vad ger Virtonomics. Viktiga punkter.

Företagsspel i realtid. Kursen görs av deltagaren en gång om dagen.

Spelaren väljer själv när det är mer bekvämt för honom att gå in i online-strategin, besöka sin fabrik, en butikskedja eller flygplatsen. Spelet tar inte mycket tid. Du kan ägna lite tid till lunch eller när du står i en trafikstockning, eller kanske innan du lägger dig. Detta påverkar inte ditt liv negativt, du kommer också att vara en utmärkt familjemedlem och en ansvarig arbetare.

Handlingsfrihet. Alternativ för utveckling av ekonomiska händelser bildas av aktörernas handlingar.

Affärsutbildning. Förvärv av verklig ovärderlig erfarenhet. Förmågan att “fylla bubblor” som i verkliga livet kommer inte att skada. Utveckling av egna marknadsförbindelser. Kontrollera dina affärsidéer och innovationer, förbättringar och förbättringar. Spelet passar i vilket fall som helst, oavsett om det testar en lokal strategi eller ett fullskaligt företag.

Fri programvara. Alla huvuddragen i spelet är helt gratis. För pengarna säljs bara tillägg till spelet.

Arbeta med rapporter. Här måste du lära dig hur du arbetar med detaljerade produktionsrapporter, företagsrapporter, stadrapporter om detaljhandeln.

Business engelska. Lära sig språket genom spelets sammanhang.
Affärsstrategier tillåter i teori och praktik att delta i den ekonomiska sfären. Få användbara färdigheter, plus lära dig också engelska företag.