Business Simulation Game

Affärsspel: spela gratis online och få användbara färdigheter

Ekonomiska strategier och affärssimulatorer är ett av de mest populära områdena i moderna PC-spel. Vad lockar spel till företag? Spela online gratis och få användbara färdigheter. Dessa spel är av intresse för alla som är intresserade av ekonomin som helhet och allt relaterat till det – affärer, pengar, försäljning, insättningar och mycket mer. Den största affärssimuleringen för närvarande är den ekonomiska strategin Vitrononomy, ett onlinespel där ett stort antal spelare samtidigt kan lokaliseras runt om i världen. Det här är inte bara ett spel utan också en tvärvetenskaplig plattform för lärande och kommunikation med riktiga människor med liknande intressen. Det finns inget universellt begrepp, som i de flesta spel av liknande teman. Virtonomics har enorma möjligheter och olinjär karaktär av utveckling, som bildas som en följd av aktörernas handlingar. Det här är en stor värld, riktiga konkurrenter, hundratals produktion, handel och andra områden där det är möjligt att bygga och genomföra olika ekonomiska strategier.

Din uppgift i spelet är att bygga en effektiv verksamhet. När du gradvis känner igen nyanser och spelmöjligheter blir du en mer erfaren affärsman, och med varje steg kommer du att upptäcka nya perspektiv i spelet. Alla typiska affärsprocesser står till ditt förfogande, mer än två hundra sorters varor, nästan alla verksamhetsområden. Du kan bygga, använda i din verksamhet och utveckla

– Butiker, som i förväg säljer de inköpta varorna till virtuella köpare.
Lager, som används för att leverera butiker, fabriker eller för försäljning av varor som produceras hos dina företag.

– Laboratorier, genom att undersöka teknik som kan säljas till andra spelare eller brukar öka kvantiteten och kvaliteten på sina egna produkter.

– Fabriker som används för produktion under försäljning av varor eller halvfabrikat, som är nödvändiga för produktion av andra varor.

– Minor och oljefält, som används för utvinning av naturliga mineraler (kisel, nickel, kol, mangan etc.)

– Sågverk, som används för utvinning av trä, som råmaterial som är nödvändigt för produktion av vissa varor.

– Gårdar (boskap, lantgårdar), som producerar djur till salu och olika jordbruksprodukter (mjölk, ägg, ull, ägg), växande nödvändiga grödor (spannmål, bomull, socker, kaffe etc.).

Varje företag på sin egen väg är fördelaktigt. Med affärsstrategisspel kan du välja och förverkliga dina mål, bygga din egen strategi och förvärva nödvändiga användbara färdigheter.