Business Simulation Game

Företagsutbildning online plattform

Corporate Training praktiskt inriktad plattform baserad på ett massivt multiplayer affärssimulering Virtonomics och utformade för handelshögskolor, stora företag har sina egna företagsutbildning, universitet, konsultföretag.

Virtonomics Enterprise är ett mångsidigt företag på nätet simulering plattform på grundval av vilka utbildningscentret är att utveckla och genomföra affärs spel och företagsutbildning av ett brett spektrum av ämnen för mellersta och ledande befattningshavare. Både i det interna formatet och på distans. Det är särskilt viktigt för territoriellt distribuerade företag.

Virtonomics Enterprise är en flexibel och mångsidig plattform som löser de flesta av företagsanvändarnas uppgifter inom personalutveckling:

– Utveckling och genomförande av träningar och affärsspel.
– Utveckling och genomförande av långsiktiga kurser
– Håller strategiska sessioner
– Utvärdering och provning av personalens kompetens, bedömning av bildandet av personalreserven
– Utveckling och genomförande av program för att utveckla specifika kompetenser och ledningskompetenser hos anställda
– Öka effektiviteten i grupparbete, interfunktionella interaktioner
– Allt detta bygger på en enda simuleringsplattform och online.

Viktiga funktioner och fördelar med Virtonomics Enterprise Simulation Training Platform

Adaptivt. Plattformen är lätt anpassningsbar för alla krav från företagsklienten (industrier, produkter, affärsprocesser, varumärken, ..)

FLEXIBILITET OCH UNIVERSALITET. Plattformen möjliggör företagsutbildning på nästan vilket ämne som helst – från kompetens affärsplanering till en rad ledning, någon tid – från en dag till ett år, med alla användar hämta dynamik – från 30 minuter till 10 timmar per dag, heltid och fjärr, synkrona och Assynkron, individ och grupp (upp till flera tusen användare i taget).

EFFEKTIVITET OCH PRAKTISITET. Utbildningar, företagsspel, är utbildningar bygger på en realistisk multiplayer affärssimulering som tillåter användare att omedelbart vända teoretiska kunskaper i praktiska färdigheter omedelbart i praktiken att testa och tillämpa de idéer, koncept, strategier.

KASTOMIZATION, inställningar och installation är mycket snabb – inom en månad.

ONLINE-användarläge i simuleringen ger möjlighet att genomföra utbildning och utbildning på distans, vilket avsevärt minimerar de ekonomiska och organisatoriska kostnaderna

FUNKTIONALITET Affärssimulering Virtonomics – hundratals branscher, varor, tjänster, affärsprocesser, ledningsfunktioner, analytiska rapporter och frånvaron av ett enda scenario. Detta ger ett obegränsat antal grader av frihet för att utforma kurser och utföra någon form av utbildning

ENKELHET att utforma och genomföra träningar och affärsspel. För att utveckla och bedriva ditt företagsspel eller träning behöver du bara tänka igenom och beskriva scenariot. Det här är allt. Därefter leder du helt enkelt en träningsgrupp i Virtonomics-rummet enligt ditt scenario, samordnar och analyserar sina handlingar med Virtonomics inbyggda analytiska och kommunikativa verktyg

Parallel. Vid en gång på en enda simuleringsserver kan Virtonomics Enterprise parallellt utföra ett antal olika träningar, träning och andra processer med totalt antal användare.

MÖJLIG ANALYTISK APPARAT. Virtonomics genererar många analytiska rapporter i nästan alla skivor av företagsanvändarens affärssimulering

EFFEKTIVITET. Utbildning är effektiv när en person får inte bara kunskap utan också praktiska färdigheter att hantera ett företag, division eller affärsprocess. Virtonomics är gjord speciellt för träning av praktiska förvaltningsfärdigheter.

Utveckling av färdigheter för effektiv GROUPING INTERACTION är en av de viktigaste unika funktionerna i Virtonomics affärssimulator
Vad ingår i den grundläggande leveransen av Virtonomics Enterprise-plattformen:

Dedikerad virtuell spel server. Detta är ett separat spelutrymme som endast användare av din organisation kan komma åt
Grundläggande anpassning (anpassning) av spelutrymme för kunden – industri, geografi, produkter, varumärken, grundläggande affärsprocesser
Utbildningen av din tränare, chef för träningscentret. Kursen “Effektiv användning av Virtonomix-plattformen

Virtonomics Coach Account. Verktyget tillåter att organisera för att samordna all gruppaktivitet hos användare i simuleringen.
Referensmaterial om teknik och metoder för att utveckla affärsspel, träning och kurser baserat på Virtonomics
En uppsättning standardutbildningar och affärsspel baserat på Virtonomics-plattformen
Kostnaden för Virtonomics Enterprise-plattformen

Kostnad för installation – $ 50 000
Prenumerationsavgift – från $ 5 000 per månad
Vill du lära dig mer om träningsplattformen Virtonomics Enterprise, skriv till oss eller ring. Med glädje kommer vi visa och berätta!