Business Simulation Game

Affärsspel – en kraftfull utvecklingsplattform

Varje år ökar allt fler affärsspel, och utnyttjar efterfrågan på många områden, vare sig det är sociologi, administration, ledning eller ekonomi. Huvudmålet med affärsspel är att utveckla, utbilda viktiga färdigheter inom ett visst område. I dem utarbetar deltagarna tack vare genomförandet av en viss uppgift en handlingsstrategi, som tvingar laget att förena, interagera smidigt och klara av eventuella svårigheter. Detta är en mycket användbar färdighet för teamet av anställda.

I väst har det redan blivit regeln – uppförandet av affärsspel för utbildning av högkvalificerade specialister. Detta är ett mycket effektivt verktyg som ger bra resultat. Ett scenario av pågående affärsspel utarbetas på grundval av betydande situationer för ett visst företag, oavsett om det är en analog av tidigare händelser eller möjliga faktiska situationer och problem. Ordentligt förberedda företagsspel gör det möjligt att identifiera de viktigaste återkommande fel och deras orsaker, analysera och föreslå för behandling alternativ för bolagets utveckling, få en långsiktig effektiva slutsatser som gäller för verkliga företag.

Skriptet har följande obligatoriska steg:

– Målinställning, deltagarnas förtrogenhet med uppgiften och reglerna
– Fördelning av roller mellan deltagare
– Företagsspel;
– Analys av resultat, utvärdering och slutsatser.
– Med ett kompetent förberedt och genomfört affärsspel kan du kombinera vetenskapliga metoder för företagsutveckling med praktiska metoder för administration. Så affärsspel är ett utmärkt utvecklingsverktyg, efterfrågan som ständigt växer.

Tack vare utvecklingen av Internet prioriteras affärsspel för virtuellt deltagande. I detta fall blir en kraftfull plattform, en on-line simulator, vilket ger stora möjligheter.
Nu är det mest livliga alternativet för affärsspel, coaching och träning träningsplattformen, affärssimulatorn Virtonomics. Det finns ingen linjär struktur och det är möjligt att anpassa dina spelmål.

Ett coachingkonto i Virtonomics gör det möjligt att skapa och driva egna skript i de träningsgrupper du har skapat. Virtonomics är ett utmärkt affärsspel. Exempel på några av dina uppgifter som du enkelt kan genomföra på grundval av den här populära onlinestrategin. Utveckla, bedriva affärsspel oftare, för det finns alla villkor.