Business Simulation Game

Yönetim eğitim sistemi yaklaşımı

Bir sistem işi kurmak, çok ince düzenlemelerle şirketin organizasyonel gelişimi için çok faktörlü, karmaşık bir süreçtir. Çoğu yöneticiler genellikle sık küçük taktik zafer ve büyük bir stratejik yanlış hesaplamalar yol açan basit doğrusal çözüm yolları aramak eğilimindedir.

İş Simülasyonu Simformer – ucuz ve etkili bir araç, eğitim yöneticileri sistematik yaklaşım, açıkça oyuncuya çeşitli iş süreçleri, çevresel faktörler ve rekabetçi güçler, örgütsel yetkinlikler ve rekabet arabağlantısına ve karşılıklı bağımlılığını gösteren. Bir işletmeye başlama, geniş bir ağ şirketi veya dikey olarak entegre bir holdinge dönüşebilir. Ayrıca, küçük işletmelerin etkili yönetimi konusundaki becerilerini de geliştirmiş olursunuz. İş oyunlar Virtonomica platformu sizin ve yöneticileri yeni iş fikirleri üretmek ve test edilmesine yardımcı, şirket, yapılanma ve onların bilgi ve vizyon sistematize gelişiminde birçok sistem hatalarını önlemek için yardımcı ve yönetim verimliliği ve etkinliği yaklaşımlar olacaktır.

kritik bir beceri ve yönetim en karmaşık bölgelerinden biri – örgütsel değişim yönetiminde mühendislik ve iş süreçlerinin optimizasyonu sistematik bir yaklaşımın kullanılması. Birçok ekonomi okulu MBA teorisinde MBA öğretir, ancak MBA eğitimi genellikle büyük finansal ve zaman maliyetleri gerektirir. Genellikle, bir MBA diplomasına sahip olmak çalışmalarda tam bir dalma ve işten ayrılma gerektirir. Ama en büyük zorluk – genellikle oturma örgütü üzerinde uygulamaya edinilen bilginin uygulanması yeni fikirler uygulamak için gerçek bir fırsat var. Bilgi teorik olarak kalır. Virtonomics bilgisayarı ile rekabet değil, soyut kavramlarla değil oynamak, gerçek iş daha az endişeyle onların sanal şirket tedavi gerçek canlı binlerce kişi ile yarışıyor. İşte bu nedenle bu ekonomik simülatör en uygun eğitim ve test zemini. Burada hayatta olduğu gibi her şey neredeyse gerçek.

Simformer'ı şirketinizde bir eğitim ve geliştirme platformu olarak tanıtın ve kendinizinkini alın

– kurumsal işletme okulu,

– İş fikirlerinizi test etmek için bir platform,

– Çalışanlarınızın yönetsel becerilerini ve girişimci niteliklerini geliştirmek için bir araç