Business Simulation Game

Virtonomics'te iş öğrenme İngilizce

O kadar okulda ben yıldırım unutulmuş bu nedenle Hayatta kullanışlı asla Fransızca, ve ben öğrenmeleri gerektiğine oldu. Ama bilgisayar oyunları oynamayı seviyorum çünkü hemen hayatımda okuldan sonra ben çok İngilizce ihtiyacı vardı ve onlar ağırlıklı olarak İngilizce o zaman idi. Şimdi çok seyahat ediyorum, işletmelerim bir çok İngilizce konuşan insanlarla bağlantılı. İngilizce okumak ve yazmak çok şey lazım. Ancak, olduğu gibi, yabancı dil öğrenmek benim için kolay değil. Sadece) onlara özelliği yoktur, ancak küreselleşme çağında, modern dünyada tüketici ve iş İngilizce her insan için bir zorunluluk olduğu açıktır.

Oyun bağlamı aracılığıyla dili öğrenme

Kelime hazinem, İngilizcede oyunlarla tam olarak oluşmaya başladı – Medeniyet, Kapitalizm. Bunlar, gerçekten sevdiğim ve bana dil öğrenmek için ilk itici gücü kazandığım oyunlar. Daha sonra, dil kurslarına katılmaya çalıştım, ancak medyayla sürekli ve düzenli bir iletişim kurulmadı. Artık sık sık seyahat ediyorum, iletişimle ilgili herhangi bir sorun yok, ancak herkesin böyle bir fırsatı yok. Virtonomics'in İngilizce versiyonu – Virtonomics bu sorunu çözer. Çok oyunculu bu oyun iş kullanıcısı olarak yerden İngilizce (ya da İspanyolca) öğrenmek için değil, aynı zamanda her zaman güncel onu korumak için sadece yardımcı oyun modunda İngilizce konuşan ortakları, rakipler, çalışma yabancı dil iş terminolojisi çeşitli iletişim kurmak zorundadır.

Oyun bağlamının, yabancı dili öğrenmenin motivasyonunu ve etkinliğini önemli ölçüde arttırdığı bilinmektedir. Şirket çalışanlarınızın hesaplarını VIRTONOMICS.COM'un ücretsiz İngilizce sürümünde kaydettirmelerini ve 1-2 ay boyunca oynamalarını öneriyoruz. Bu oyun formatında onlara yardımcı olacak oyun onların İngilizce konuşan meslektaşları ile iletişim kurmak için kendi çevrimiçi bir başlangıç ​​yapacak iş terminolojisini keşfetmek için çok daha hızlıdır.

Oyun fazla zaman almaz. Oyun oturumunuzu günde 30 ila 120 dakika arasında ayarlayabilirsiniz, hepsi arzunuza, ilgi alanınıza ve fırsatlarınıza bağlıdır.

Virtonomics ekonomik oyun ücretsiz ve dünyanın önemli dilleri çoğu tarafından çevrilmiştir – Rus İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca Çince, Ukraynaca.

Virtonomics ile İngilizce öğrenirken başarılar dilerim!