Business Simulation Game

Virtonomica'daki ürün yerleşimi

Gerçek hayatta olan Virtonomics oyuncularının yarısından fazlası aktif girişimciler, tamamen farklı sektörlerden yöneticiler. Çoğu, gerçek işiniz için potansiyel ortaklarınızdır. Yararlı iş bağlantıları ve kişiler kurmak için Virtonomics kullanın. Oyun ortamında, mesafe sıfıra indirilir.

Virtonomica iş dünyasında ürün yerleşimi:

Bayilik. Markanızın altında yeni bir ürün veya hizmet oyunu girmek. Oyuncular fabrikalarında üretirler (oyuncuların% 70'inden fazlası üretimle ilgilidir) ve perakende (perakende perakende% 95'e kadarını kapsamaktadır). Oyuncular, işlerinin bir parçası haline gelecek bir ürün alırlar.

Buna ek olarak, oyundaki markanın tanıtımını desteklemek, ticari marka, imalat veya ticaret ürünlerinin şirket taşıyıcısı tarafından tanıtılır.

Buna ek olarak, oyun markalı oyun yenilikleri getirilebilir – işi “iyileştirir”. Kalifiye sanal eleman kiralamaya, ofis veya üretim tesislerine modern teçhizat takmaya, ürün kalitesini yükseltmeye, risk sigortalarına ve çok daha fazlasına yardımcı olabilirler. Bu gibi yenilikler şirketinizin adını taşıyabilir.

Ürünleriniz için açık artırma yapın. Açık artırmanın mekanizması oyun sürecinde gerçekleşir. Gerçek ürününüzü oyun kullanıcılarına satabilirsiniz.

Oyun vakaları, misyonlar, yarışmalar. Virtonomics'te, oyuncuları markanızla etkileşime girmeye teşvik etmek için çok fırsatınız var. Etkili yollardan biri – vakalar ve misyonlar. En basit örnek, sanal mağazalarınızda ürünlerinizin 1000 birimini satan her oyuncuya oyun bonusu kazandırmasıdır. Teşvik edici vakaların senaryolarının çeşitleri kitle olabilir, bunları sizin için ayrı ayrı geliştirmeye hazırız.

Virtonomics'teki Kurumunuz komple bir çözümdür. Markanız ile kendi şirketin oyun uzayda oluşturma, üretim ve markası altında oyun ürünleri ve hizmetleri satan ve Virtonomics yukarıda açıklanan daki temsilinin tüm araçları kullanarak – Bize göre, verimlilik açısından en ideal komple bir çözümdür.

Virtonomics'de işletmeniz için sanal ortaklar bulun

Virtonomics, yeni pazarlama konseptlerinizi ve tanıtım mesajlarınızı test etmek için ideal bir platformdur. Reklamlarınızı Virtonomics banner ağında bağımsızca yerleştirebilir ve anında geri bildirim alabilirsiniz.

Şirketinizle, Ürününüzle, Brenda'nızı Virtonomics işletme simülasyon aracına entegre etmek için entegre etkili bir program geliştirmeniz için bireysel olarak hazırız.