Business Simulation Game

Virtonomica – İK yönetici ve CEO'su için kurumsal platform

İş simülasyon Virtonomics aslen tıpkı heyecan verici ve iş yapımı ve gelişimi hakkında tam oyun değil, aynı zamanda işletmenin alanda gerçek sorunları çözmek için etkili bir araç olarak değil tasarlandı:

– Personelin işletme yönetimi becerileri konusunda eğitilmesi (stratejik ve taktik düzeyleri);
– Ekip çalışmasının etkinliğini arttırın,
– Yönetim sistematik bir yaklaşımın geliştirilmesi
– İş planlama becerilerinin geliştirilmesi ve şirket faaliyetlerinin analizi,
– Uluslararası şirketlerdeki kültürlerarası farklılıkların yönetimi için becerilerin geliştirilmesi,
– Stratejik yönetim kalitesini artırmak
– Anahtar iş süreçlerinin optimizasyonu

Projenin ideologist teyit orta ve büyük şirketler ve gerçek iş ihtiyaçlarını anlamak başarılı yönetiminde uzun yıllar deneyimi olan bir iş adamı. Sonuç olarak, Virtonomica bir iş aracı olarak test edildi ve gerçek başarılı şirketlerin bir dizi mükemmelleştirilmiş.

Virtonomica esasen çalar veya hocası organik olarak hemen her iş davanın oyun gömülü simülasyon, kendi hedef ve stratejilerini tanımlamak için izin hiçbir doğrusal senaryoyu vardır.

Bu İK-yönetmenleri sağlayan veya kurumsal eğitim görevleri ve komut işletmeyle alakalı altında herhangi bir iş oyunları ve eğitim oturumları o “bloklar” dan inşa, Virtonomics platformunu kullanma esnekliği ortalar. Üst yöneticiler Virtonomics mümkün gerçek hayatta bunları uygulamak, hem de bir antrenman sahası ve stratejik oturumları için bir platform olarak kullanılması Virtonomics önce simülatör fikir ve pazarlama stratejileri test etmek kolaylaştırır. Virtonomics simülasyonunda yapılan tüm eylemler temsili bir geribildirim almak, nitelikli izleyici binlerce strateji ve hipotezleri test etmenizi sağlar.

Virtonomica HR-yönetmen, iş koçu ve şirket sınırsız olasılıklar başını sağlamaktadır:

oyun personeli geliştirme süreçleri

Virtonomica platformunda herhangi bir ticari oyun ve eğitim düzenlenmesi ve yaratılması;

kurumsal uygulamaya yönelik eğitim programlarının organizasyonu;
çalışanların bilgi, beceri ve davranış parametrelerinin test edilmesi;
personel rezervinin oluşturulması

Oyun tek bir yerde hepsini toplamak için gerek kalmadan, çalışanların çok sayıda eşzamanlı eğitim ve iş oyunları yapma olanağı veren bir sıra tabanlı çevrimiçi modda oynanır. Bu kalite, Virtonomics'i birçok bölünme ve geniş bir coğrafyaya sahip büyük coğrafi dağınık şirketler için özellikle cazip bir araç yapar.

İş simülasyonu Virtonomics bugün ölçek ve iş süreci çalışmada, matematiksel aparatın gücü, analitik cihazlar, oyun içinde mal ve hizmet ile temsil sayıda endüstri derinliğine dünyada hiçbir analogları vardır.

çalışanlarınızın eğitimine oyunda esnasında değil aynı zamanda birbirleri ile, ayarlamak ve süreçleri optimize pazarlar ve rakiplerin faaliyetlerini analiz rekabet, işbirliği ve bilgisayarı sadece satmak, kendi iş faaliyetlerini veya bölümleri planlıyoruz. Haberleşme verimliliği ve ekip etkileşim becerileri oyun önemli bir bileşenidir ve doğrudan hedeflerini etkilemektedir. Gerçek hayatta her şey gibidir.

Virtonomica, kurumsal müşteriler için çeşitli çözümler sunar:

1. Virtonomik Girişim

kendi eğitim merkezleri ve şirket akademileri ile büyük şirketler için en uygun çözüm. Atanmış ve sadece eğitim iç koç + şirketin çalışanları erişebileceği bir boşluk “oynuyor” müşteri için özelleştirilmiş

2. Virtonomik Koç Hesabı

küçük ve orta ölçekli işletmeler, danışmanlık şirketleri ve iş antrenörleri için en uygun çözüm. Grup Hesabı, geliştirmek veya ortak “oyun” mekanlarda kerelik eğitim için tasarlanmış

3. Virtonomica iş simülasyon platformuna dayalı tipik eğitimler

Eğer eğitim Virtonomica platformunun benzersiz bir fırsat ilgileniyorsanız, ihtiyaçlarınız hakkında bize ulaşın ve size işiniz için en iyi çözümü sunacak edin:

ABD'yi yaz, SİZİN İÇİN SADECE İLE İLETİŞİMİZ

Saygılarımla, Virtonomics Ekibi