Business Simulation Game

Ücretsiz iş oyunları. İlginç teklifler.

İş oyunları, halkın çeşitli grupları arasında, özellikle ücretsiz iş oyunları arasında uzun zamandır popüler olmuştur. İlginç ve bilgilendirici arsa, faydalı beceriler. Bu yöndeki oyun dalları sürekli büyüyor ve gelişiyor ve bol fırsatlar sunan daha ilginç teklifler sunuyor. Uzun süredir pek çok insan popüler oyunu Money $ Mania'yı duyuyordu, ancak yerine, çok kullanıcılı çevrimiçi iş stratejisi Virtonomics geçti. Oyun kavramı, Trevor Chan'ın ünlü Kapitalizm II oyunundan ortaya çıktı. Şimdi Virtonomics, tüm dünyada bilinen orijinal, eşsiz ve iyi duran bir projedir. Ekonomik strateji Virtonomics ücretsizdir ve Rusça, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, Çince ve Ukraynaca gibi dünyanın büyük dillerinin çoğuna zaten yüklenmiştir. Oyun, tanıdık tarım ve ulaşım alanına ek olarak, gün geçtikçe güncellenmektedir; fitness merkezleri endüstrisi, eczane ve özel klinikler tarafından temsil edilen ilaçlar ve diğer birçok ilginç fikirler geliştirilmiştir.

İş oyunları yalnızca eğlencede değil, aynı zamanda eğitim alanında da amaçlanmaktadır. İş simülatörleri mükemmel bir çok disiplinli öğrenme platformudur. Burada, işin temellerini zevkle öğrenebilir, yönetsel beceriler geliştirebilir, ilgi alanına girerek kendi hedeflerinizi, taktiklerinizi ve stratejinizi gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Virtonomik, modern ekonominin inceliklerini eğlenceli bir şekilde öğrenmenize ve İngilizce bilginizi geliştirmenize olanak tanır. Sonuçta, küreselleşme çağındaki modern dünyada iş İngilizcesi, her insan için temel bir zorunluluktur. Oyunda partnerler, rakipler ve çoğu İngilizce konuşan oyuncularla iletişim kurmanız gerekir. Böylece, Virtonomics, yabancı işletme terminolojisini öğrenmeye ve kullanım becerilerini sürekli desteklemeye yardımcı olur.

İşletme oyunları, ticaret ve sanatın kesiştiği noktada oluşturulur ve gelişme süreci üzerinde etkisi vardır. Geliştirilen oyunun başarılı bir proje olabilmesi için pazarlamacılar ile finansörler arasındaki soğuk hesaplamanın yanı sıra “yanan gözler” ve tüm bileşenleri yaratan ve yaratanların fikirlerini birleştirmesi gerekiyor. Bu kombinasyon çok zordur, ancak tarif edilen ideal için biraz da olsa yaklaşırsanız, sonuç çok önemli olacaktır. Gerçek ilginç ücretsiz oyunları yaratmak için, aynı zamanda yaratıcılar için karlı olan iş simülatörleri – gerçek bir sanat.