Business Simulation Game

Ücretsiz ekonomik iş oyunları ve iş simülatörlerini indirin

Çoğumuz sıkıca öğrendik: bedava peynir sadece fare kapları içindir. Ne yazık ki, Rusya'da eğitim bile kademeli olarak ücretli bir temel taşıyor. Bazı üniversiteler ayrıca ücretsiz, bu nedenle bir tazeleme kursu için çalışma fırsatı, atölyeler, seminerler ve diğer bu tür eğitim faaliyetleri sunmaktayız Ve eğer çoğu zaman “bir bedeli vardır.” Evet, eğitime yapılan tüm yatırımların ileride ödeyeceği yatırımlar olması sayesinde rahatlanabilir. Peki ya yeterli para yoksa? Veya sonuçta para, çaba ve harcadığınız zamana değecek kadar emin değilseniz? Bir alternatif arayabilirsin …

Örneğin, işletme, ekonomi ve diğer alanlarda, bir bakıma iş gelişimiyle ilgili eğitim verin. Bu durumda, durumun mükemmel bir yolu, Internet'te mükemmel bir seçim olan ekonomik oyunları indirmek olacak.

Ancak, her zamanki gibi, büyük bir şüphe doğar – sunulan çeşitlilik arasında en iyisini nasıl düşünebiliriz? Ücretsiz ekonomik oyunlarla ilgilendiğimizi hatırlatarak, oyunların ücretsiz indirilme imkânı sunan portallara dikkat etmeliyiz. Buna ek olarak, mükemmel bir çıkış yolu, indirmeyi gerektirmeyen, herhangi bir bilgisayar cihazından istediği yerde, her zaman oynamasına izin veren ücretsiz tarayıcı oyunları olacak.

Küçük bir mesele olmaya devam ediyor: size ücretsiz oyunlar, iş simülatörleri imkânı sunabilecek bir portal bulmak … Nerede arar?

İş dünyası oyunlarını nereden indirebilirim

Aslında ekonomik, iş oyunları daha popüler hale geliyor. Büyük talebin teklifin genişlemesine yol açtığı ve bugün ücretsiz oyun indirme fırsatı bulması için iş simülatörleri o kadar da zor değil. Aramayı nerede başlatacağınızı bilmiyor musunuz? Forumlarla başlayabilirsiniz. Oyun forumlarının sayfalarında katılımcılar genellikle yalnızca gösterimlerini, keşiflerini değil, aynı zamanda en ilginç oyunların bağlantılarını da paylaşıyorlar.

Bu forumlar acemi bir oyuncu olduğunu ve sadece oyunlar çeşitli bulamıyorum herkes için gerçek bir cankurtaran, ama aynı zamanda oynamak için ipuçları bir sürü belirli durumlarda nasıl davranması, nasıl böyle devam hata ve önlemek için olsun.

En ilginç ücretsiz oyunlar biri, herhangi bir mal, tarım veya hayvancılık üretimi olup olmadığı, iş neredeyse her türlü yapabilir açık alanlar üzerinde sanal bir dünyadır ekonomik iş Virtonomics oyundur. Her oyuncunun sermayeye başlaması emrinde olur ve etkili bir iş yaratmalı, diğer oyuncularla ortaklıklar kurmalı, rekabete karşı koymalı vb.

Önemli olan Virtonomics ücretsiz bir oyundur. Oyunun içinde ücretli özellikleri kullanabilirsiniz, ama sadece oyunu daha rahat zengin ve onlar olmadan oyunu maksimum zevk ve yarar sağlıyoruz yapmak mümkündür.

Ekonomik simülatörlerde ücretsiz oynamak, ilk yatırım olmadan iş yapmak için önemli becerilerin geliştirilmesinde değerli deneyim kazanmak anlamına gelir.

Ekonomik oyunları nereden indirebilirim

Yani, ekonomik oyunlarla ilgileniyorsunuz, oysa oyunun kalitesini herhangi bir şekilde etkilememek için oyunun kullanılmamasını istemiyorsunuz? Her ayın her haftasında, “ücretsiz iş simülatörleri için oyunlar” gibi arama sorgularını tarayıcı arama dizelerinde giderek daha fazla anlamaktasınız. İnternet kullanıcıları, indirilecek ve bir kuruş şeklinde oynamaya gerek kalmadan en iyi şekilde yararlanmak için ücretsiz iş oyunları olasılığını arıyor.

Serbest ekonomi, iş oyunları talebindeki artış ile arz genişliyor. Ücretsiz oyunlar, ekonomik stratejiler indirmek için arama yaparken, iki yoldan gidebilirsiniz.

hemen hepsi de ücretsiz oyunlar, işletme, iktisadi, iş ile bir bölüm var – Birinci durumda, büyük oyun portalları dikkat etmek gereklidir. Bir kere portal seçtikten sonra, periyodik olarak en sevdiğiniz ücretsiz ekonomik (ve sadece oyunları değil) oyunları doldurabilir, sürekli olarak bu alandaki en yeni yeniliklerin farkında olabilirsiniz. Ayrıca, bazı oyun size vermek ve oyunu daha da ilginç ve faydalı hale getirecek tavsiyeler almak için, diğer oyuncularla sohbet edebilirsiniz forumları, sohbet odaları bulabilirsiniz portalları.

Aradığı şeyi tam olarak bilenler için mükemmel bir çözüm olacak ikinci bir yol da var. Bir oyunun resmi siteleriyle ilgili. Ekonomik, iş oyunu yeterince büyük, popülerse, o zaman kesinlikle kendi web sitesine sahipsin; burada kolayca oyunu indirebilir veya çevrimiçi oynayabilirsiniz.