Business Simulation Game

Toplumsal ve ekonomik kalkınma stratejisi Virtonomik

Virtonomics – çevredeki tüm yönleriyle sosyal ve ekonomik kalkınma, iş simülatörü için en iyi stratejidir: ekonomi tasarlanmış, analizler, iletişim ortamının, vb gelişimi

Bu çok yönlü platform geniş bir olanak yelpazesi sunmaktadır. Sen sadece mümkün olduğunca çok para kazanmak ve ortakları ve rakipleri ile iletişim kurmak için öğrenmeye çalışıyorum edebilir, karlı ve verimli çalışılabilir alanı kurmak için, piyasaların herhangi bir tekelci hale gelebilir. Ana hedef, başarılı bir iş kurmak ve geliştirmektir; diğer her şey tercihlerinize bağlıdır.

Oyun burada mümkün olan her şekilde işinizi geliştirmek için, genel olarak, aramak ve pazarlama küreyi kazanma, iş ortakları ile iletişim, rakipleri ile temas halinde olacak, gerçeğe olabildiğince yakın olduğunu.

Virtonomics hemen hemen tüm alanlarda faaliyet göstermektedir, 200'den fazla çeşit ürün bulunmaktadır. emrinde başarılı bir iş kurmak hangi etrafında dükkanlar, çiftlikler, otomobil fabrikaları, petrol kuyuları ve diğer birçok nesne vardır. Ve büyük, sen nitelikli personelin seçimine devralacak bitmiş ürünlerin malların kalitesini, tedarik zincirinin kurulması ve satış artırmak, rakipler ve daha eylemlerini kontrol etmek zorunda o yönetim stratejisi. Bu, ekonominin gerçek yasalarıyla bütün bir sanal dünyadır.
Tüm oyuncuların başlangıcı aynıdır – her başlangıç ​​işadamı işinin gelişimi için başlangıç ​​sermayesine sahiptir. Ve nasıl bertaraf edileceğini herkes seçer. Hazır bir seçenek satın alabilir ve geliştirme için bir strateji oluşturabilir ve sıfırdan yaratabilir ve kendi hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda Virtonomics ücretsizdir. Gerçek parayla isterseniz oyunda yalnızca ek seçenekler satın alabilirsiniz. Ve böylece, önemli iş becerileri, yönetim, çalışma, mesleki terimler almak ve Virtonomics raporlarla çalışma hakkında bilgi için tamamen ücretsiz olabilir. Bu, iyi sonuçlar veren mükemmel bir eğitim platformudur. Aynı zamanda elde edilen bilgiler de gerçek işlerde yardımcı olacaktır.

Oyun, kendinizi ekonomi dünyasına tamamen götürmenizi sağlar. Hem yeni stratejiler ve fikirler denemek isteyen ileri düzey işadamları hem de bu alandaki yeni başlayanlar için uygundur. Artık ekonomik oyunlar oynayabilir, değerli bilgi ve tecrübe kazanabilir, ayrıca yeteneklerinizi de artırabilirsiniz.