Business Simulation Game

Toplumsal ve ekonomik kalkınma stratejisi – Virtonomik oyunu

sosyal ve ekonomik gelişmenin büyük ölçekli popüler strateji – bir oyun Virtonomics – ustaca canlı rekabetin durumunu taklit eden, sadece oyun alanı ve sanal dünyadan daha fazlasını sunuyor.

Bir iş kurmayı ve bir iş geliştirmeyi düşünüyorsanız, projenizi hayata geçirerek gerçek para yatırmadan önce yeteneklerinizi sanal bir ortamda deneyin.
sosyal ve ekonomik gelişme ve iş simülasyonların Stratejisi – mükemmel bir yoldur günlük çeşitli sektörlerde işletmelerin liderleri karşı karşıya çeşitli idari sorunların üstesinden gelmekte uygulamaya. Virtonomics geniş bir coğrafya, neredeyse tüm endüstriler ve yüzlerce farklı ürünle büyük bir dünya. Orman, maden yatakları, insan ve hayat kalitesinin farklı bir sayı ile şehir ve tabii ki, gerçek rakipleri ve ortakları – diğer oyuncular, gerçek hayatta olabildiğince yakın bu büyük ölçekli strateji, yapmak.

Virtonomics sizindir seçimdir sunuyor – gibi, onların ulaşım ağları gelişebilir tüm havalimanı, bir tarım veya sanayi patronu olabilir veya perakende faaliyet gösteren mağazalar zinciri açmaya yönetebilir, ya da belki yüksek teknolojileri alanında ve siyasi mücadele ilgileniyor.

Taşımacılık sisteminde iş gelişimini seçen Virtonomics, kendi sanal nakliye şirketini yaratmayı ve on-line yönetmeyi mümkün kılıyor. Tramvaylar, otobüsler, metro trenleri ve diğer toplu taşıma biçimleri, yolcular için rahatlık ve kendileri için kâr sağlayarak el ele taşınabilir. Burada ulaşım sistemleri alanında kendilerini batırmak zorunda – işe alınıp personelinin eğitimini yolcu akış analizi, rakiplerin faaliyetlerinin izlenmesi, araç filosunun teknik durumun analizi ve çok daha fazla.

Ve hava taşımacılığı ile ilgileniyorsanız, Virtonomics ekonomik bir havaalanı simülatörü sunar. Kendi hava merkezinizin alt yapısını geliştirin, uçaklar satın alın, terminaller kurun, müşteriler ve arkadaşlarıyla işbirliği organizasyonu yoluyla düşünün.

Sosyo-ekonomik gelişme ile ilgili geniş stratejiler, ilgi alanınızdaki ilgi biçiminde faydalı beceriler edinmenizi sağlar. Ekonomik oyunlar oynamak ilginç ve kullanışlı. Burada kolayca iş ötesine bakmaya öğrenebilirsiniz, kendi iş karlarını artırmak nasıl sistem geliştirme stratejisi oluşturmak için başarılı bir şirket ve nasıl oluşturulacağını anlayacaktır.