Business Simulation Game

Tarayıcı ekonomik stratejileri ve oyunları

Ekonomik strateji oyunları – sadece dinlenmek, vakit öldürmek son günü kibir rahatlatmak için bir fırsattır, ama aynı zamanda geliştirmek için büyük bir şans var önemli böyle (ve iş yerinde, iş ve sadece hayatta) eylemlerinin sonuçlarını hesaplamak için mantıklı düşünme yeteneği gibi beceriler, bekleme yeteneği, diğer insanlarla iletişim becerisi, yönetsel beceriler. Evet, ve tüm bunlar sadece oyun oynuyor …

İnsan beyni çok daha iyi olduğunu ve eğlenceli bir şekilde sunulursa daha kolay, bilgi algıladığı – Batılı uzmanlar uzun hizmete bu gerçeği almış: yabancı danışmanlık şirketleri müşterilerine, bilgisayar endüstrisinin malzemeleri tüm yeni oyunlar ile çalışmak ekonomik, iş oyunları bulunmaktadır. Şimdi oyun rölesi Rusya tarafından da ele geçirildi – iç piyasada çok değerli, ilginç teklifler bulmak da mümkün.

En ilginç seçeneklerden biri – tarayıcı oyunları, ekonomik stratejiler. Tarayıcı tabanlı ekonomik oyunların avantajları nelerdir? Her şeyden önce, bu, bir oyuncunun belirli bir yere, belirli bir bilgisayara bağlanmamasıdır. Yani oyuna başlamak / devam etmek için sadece internete girmek yeterlidir ve bu erişimin sağladığı bilgisayarlar o kadar da önemli değildir. Ekonomik stratejik oyunlar, ev bilgisayarınızdan, işçilerden ve modern insana tam anlamıyla her yerde eşlik eden dizüstü bilgisayardan sağlanacaktır. Kısacası, oyuna erişim herhangi bir dış sebeple sınırlı değildir ve bu nedenle oyun süreci kendisini daha ilginç hale getirir ve sonuçlara daha çabuk ulaşılır.

En popüler tarayıcı tabanlı ekonomik oyunlardan söz edersek, Virtonomics gibi bir seçeneğe dikkat etmeye değer. Virtonomics, oyuncunun yarattığı, işini geliştirdiği, çok sayıda kaynağı olan bütün bir dünyadır. Oyunun başında, her katılımcı bir artış sermayisi alıyor, bu da artırmak için sonunda çarpıyor. Oyunun katılanlar bilgisayar ile ilgili değildir, aksiyon mükemmel iş Virtonomics simülatörü hale tahmin etmek zordur, ve diğer katılımcılarla değil. Sen yeter olsun, eylemlerinin sonuçlarını hesaplamak öğrenmek yönetim becerileri öğrenmek … Yani edecek, onların güdülerini, onların eylemlerini anlamak için, başkaları ile iletişim kurmak için öğreneceksiniz platform gerçek dünyada işinizi başlatmak için “rammed”.

Tarayıcı oyunları, ekonomi politikaları – iş, ama sadece hayatta sadece – kesinlikle gelecekte yararlı olacaktır önemli beceriler edinme oyun, kolay, basit, eğlenceli büyük bir fırsattır.