Business Simulation Game

İş Simülatörleri ve Ekonomik Oyunlar Online

Herkes yeteneklerini, yeteneklerini ve yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak istiyor. Peki ya planı uygulamak için yeterli bilgi ve deneyim yoksa? Hedeflerinizden vazgeçin mi? Gerekli değildir, bilginin boşluklarını doldurmanız, deneyim kazanmanız yeterlidir. Bunun ötesinde, son üzücü olmak zorunda değil – hatalarından ders için gerek yoktur … Sonuçta, gerçek hata kuyu sanal, buna göre, hiçbir zarar olabilir, ama iyi onlar yapmayacağım.

Modern psikologların salt çoğunluğu, bu bilgi bir oyun formunda verilirse, herhangi bir bilginin daha etkili, daha etkili algılanacağını kabul eder. Da, biz … mücbir sebep halleri olsun bu durumlar simüle, bunlar size pek çok yarar getirecek adrenalin – Buna ek olarak, beyin dışarı doğru şekilde arayışı, o daha aktif adrenalin beslenen eğer başlar şekilde kablolu Bir çeşit yeni bilgi, beceri, yetenek. İşte bugün iş oyunları, çevrimiçi ekonomik simülatörler gibi büyük bir popülerlik kullanıyor.

Genellikle, ekonomik oyunlar, yönetim becerilerini geliştirmek için etkili bir yol olarak iş oyunları, uzun süredir kullanılmaktadır – Batı'da hem de Rusya'da. Bir başka şey de, çoğu durumda bu tür oyunlar eğitimlerin bir parçasıydı ve belirli bir zamanda oyuncunun varlığını gerektiriyordu.

Bugün, büyük ölçüde yönetim, yönetim ve diğer iş alanlarında alanında bazı bilgilere almak istiyor Modern insanın hayatı kolaylaştırmanın online oyunlar, iş simülasyonları, diye bir şey yoktu.

Çevrimiçi İş Simülatörleri

Online oyunlar, iş simülatörleri bugün çok popüler. Beklendiği gibi, bu ucuz ve şarj bazen ücretsiz (örneğin, oyun Virtonomics durumunda) aracı hemen oluşumunda çok önemli sorunlar, iş geliştirme çözmek için izin verir. Böylece, çevrimiçi iş simülatörü size aşağıdakileri sağlayacaktır:

– hipotezleri test edin “eğer …”, yani, işletmenizin nitel ve / veya niceliksel iş süreçlerini nasıl değiştireceğini değerlendirin;

– İlk etapta (görev ayarı) çalışma süresi, bekleme süresi, ulaşım vb. dikkate alınarak sonuç elde edilinceye kadar belirlenir;

– İş süreçlerinin etkinlik derecesi hakkında veri üretmek.

Sadece verilen listenin üzerindeki, kaliteli iş simülatörleri çözebilir görevlerin listesi sınırlı olmadığı anlaşılmalıdır, ancak emin olmak için bu noktaların yeterlidir edilir – flash oyunlar iş simülasyonları onlara dikkat etmek size layık olmaya idari ve ekonomik becerileri öğretmek için güçlü bir araç olarak algılanmaktadır.

Dahası, bu doğru oyunlar, iş simülasyonları bulmak zor değil – Alawar ve diğer bu tür kaynaklar onun ziyaretçilerin her tüketici beğeninize bir seçenek bulabilirsiniz aralarında oyunlar, iş simülasyonları, geniş bir liste sunmaya hazırız.

Size daha fazla zaman ayırmayacak en basit flash oyunlarını seçebilirsiniz, ancak işinizin nasıl geliştirileceğine ilişkin net bir betik oluşturmanıza izin verecektir. Veya sadece etkili iş senaryosunu gelişmediğini karmaşık teknolojik çözümler dikkat, ancak temel becerileri düzeltmek, kendi işlerini etkin yönetimi ve geliştirilmesi için yeni, değerli fırsat çok keşfedebilirsiniz.

Günümüzde ekonomik oyun çok popülerdir ve bu da bir iş simülatörü olarak da adlandırılabilir; Virtonomics, henüz kesin analoglara sahip olmayan benzersiz bir projedir.

Her katılımcı emrinde başlangıç ​​sermayesine sahiptir ve istediği her şeyi yapmakta özgürdür – dolayısıyla kendi işini kurmalıdır. Birçok diğer online iş oyunlarından Başlıca Özellikleri Virtonomics oyuncuların oyun sırasında edinilen deneyim ve bilgi, kesinlikle kullanışlı olacaktır, yani gerçeğe oyun olduğunca yakın hale, yani birbirleri ile, bilgisayar ile etkileşim kalmamasıdır ve gerçek hayatta.

Ekonomik online oyunlar

Günümüzde ekonomik stratejiler, tarayıcı tabanlı çevrimiçi oyunlar genellikle entelektüellerin en popüler eğlencelerinden biri olarak bilinir. Nitekim, daha fazla yöneticileri, yöneticiler, girişimciler sadece bir gazete veya ekonomik dergi ile bir TV karşısında dinlenmek, ancak çevrimiçi ekonomik oyun oynamak için tercih yoktur – bu tatil günün birikmiş stres sıfırlamak için izin verir ve aynı zamanda somut faydalar getirir.