Business Simulation Game

PC'de iş oyunları

İş oyunları her zaman popülerdir. Sevgili Tekel'ten başlayarak – ekonomik strateji türünde bir masa oyunu. Bununla birlikte, şimdi PC'de iş oyunları daha yaygın hale geliyor. Ekonomik stratejilerle eğlenip eğlenirken boş vakit geçirmek ve aynı zamanda yararlanabilmek için gerçek yaşam becerileri için faydalı gelişme olanağı sağlar. Artık internet, her tat için çok sayıda iş oyunları sunuyor, grafik, çizim, fikir, uygulama vb. Için çeşitli gereksinimleri karşılamaktadır.

İnternette sunulan iş dünyasının tüm listesini bir PC'de incelemek neredeyse imkânsız. Önerilen seçenekler için pazar sürekli olarak büyüyor ve gelişiyor. Bu nedenle, popüler oyunların TOP'larına bakarak en iyilerden seçim yapmaya değer.

Amacınızı belirlemeye başlamanız gereken ilk şey, iş dünyasından ne istiyorsun.

İlgiyle vakit geçirmek, bazı basit somut davalar geliştirmek istiyorsanız, oyunun basit işine dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, kendi çiftlik veya kasaba planlamanızı yapmak için – en popüler iki konu. Alawar ya da başka bir siteye gidin, “TOP ticaret” bölümüne gidin ve neyi sevdiğinizi seçin. Indirin ve zevkle oynamak. Önerilen yenilikleri tanımak için önerilen oyunların güncellemelerini periyodik olarak kontrol edebilirsiniz. Basit işletme oyunları bile indiremezler. Mükemmel seçenek – sosyal ağlarda basit bir tarayıcı tabanlı iş oyunları. Şifreyi girin ve “hep at sırtında”. Bu oyunlar her zaman elinizin altında, zamana ihtiyaç duymaz, kolay ve heyecanlı.

Basit bir iş oyunundan başka bir şey istiyorsanız. Sabit meslektaşlarınızı düşünün, analiz edin ve tahmin edin, o zaman iş simülatörlerine dikkat edin. Çok kullanıcılı ekonomik çevrimiçi stratejiler sanal ticaret dünyasına “dalmak” için izin verir. Her zaman endüstriyel bir işadamı olmak veya bir mağaza zinciri açmayı hayal ettiniz mi ve belki yüksek teknolojiler alanında işinizi kurmayı hayal ettiniz mi? Büyük iş simülatörleri rüyalarını gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Şu anda büyük fırsatlar sunan en iddialı iş simülatörü Virtonomics iş dünyası oyunudur. Burada geniş bir coğrafya ve neredeyse tüm dalları olan bütün bir dünyayı görebilirsiniz. Oyunun gelişimi doğrusal olmayan bir karaktere sahiptir ve dünya genelindeki kullanıcı faaliyetleri temel alınarak oluşturulmuştur. Bu, bu oyun iş avantajı ücretsiz çevrimiçi oynamaktır.