Business Simulation Game

İş oyunları. Teori ve uygulama

İşletme oyunları, yönetim, organizasyonel becerilerini geliştirmek, ekonomide, yönetimde ve girişimcilikte önemli dersler almak için teorik olarak değil pratikte de mükemmel bir fırsattır.

Şimdi iş dünyasının en popüler varyantı ekonomik stratejidir, on-line simülatör Virtonomics. Bu makroekonomimizin yasalarına göre yaşayan sanal bir dünyadır ve büyüleyici eğlenceli formdaki her oyuncu kendi işini, planlarını, analizlerini geliştirir ve astlarına emir verir. Virtonomics, büyük fırsatlar, tüm ana faaliyet alanlarını, temel iş süreçlerini, 200'den fazla mal çeşidini şimdiden temsil eden güçlü bir platformdur. Ve “hala durmaz” stratejisi sürekli güncelleniyor ve gelişiyor.

Başlangıçta, oyunun işi, standart koşullara dayalı yetkin analiz ve tahmin becerileri geliştirmeyi amaçlıyordu. Bununla birlikte, bilgisayar modelleri, yaşayan bir kişiden çok daha kolay öngörür ve tahmin eder. Virtonomics'te rakipleriniz ve ortaklarınız dünyanın dört bir yanından yaşayan insanlardır. Ve eğer temel oyun için çok değişkenli fırsatlar şemasıysa, hareketler insanlar tarafından yapılır, bu da rekabet ortamının gerçekten hayatta olduğu anlamına gelir. Dolayısıyla, oyundaki işletmelerin sanal olduğu ortaya çıkıyor, ancak insanlar, ilişkileri ve tepkileri gerçek.

Virtonomiklere ne veriyor. Önemli noktalar.

Gerçek zamanlı iş oyunu. Kurs katılımcı tarafından günde bir kez yapılır.

Oyuncu, kendisi için on-line strateji girmek, fabrika, bir mağaza zinciri veya havaalanı zincirini ziyaret etmenin daha uygun zamanını seçer. Oyun fazla zaman almaz. Öğle yemeğine veya trafik sıkışıklığı içinde veya belki yatmadan önce biraz zaman ayırabilirsiniz. Bu, hayatınızı olumsuz bir şekilde etkilemez, aynı zamanda mükemmel bir aile üyesi ve sorumlu bir çalışan olacaksınız.

Eylem özgürlüğü. Ekonomik olayların gelişimi için seçenekler oyuncuların eylemleri tarafından oluşturulur.

İş eğitimi. Gerçekten paha biçilemez bir deneyim kazanın. Gerçek hayatta zarar vermeyecek “yumruları doldurma” yeteneği. Kendi pazar ilişkilerinin geliştirilmesi. İş fikirlerinizi ve yeniliklerinizi, iyileştirmelerinizi ve iyileştirmelerinizi kontrol edin. Oyun, yerel bir strateji veya tam ölçekli bir şirket olup olmadığı her durumda uygun.

Bedava yazılım. Oyundaki tüm temel özellikler tamamen ücretsizdir. Parayla sadece oyuna eklentiler satılır.

Raporlarla çalışın. Burada detaylı üretim raporları, şirketin mali raporları, perakende satışlarla ilgili şehir raporları ile nasıl çalışacağınızı öğrenmek zorundasınız.

İş İngilizcesi. Oyun bağlamı aracılığıyla dili öğrenme.
İş stratejisi oyunları teoride ve uygulamada ekonomik alana katılmaya izin verir. Yararlı beceriler edin, ayrıca İngilizce işini de öğren.