Business Simulation Game

İş oyunları – güçlü bir geliştirme platformu

Sosyoloji, yönetim, yönetim ya da ekonomi olmak gibi, her geçen gün artan sayıda iş dünyası, birçok alanda talebin avantajlarından yararlanarak popülerlik kazanıyor. İş dünyasının temel amacı, belirli bir alanda önemli yetenekler geliştirmek, geliştirmektir. Belirli bir görevin uygulanması sayesinde, katılımcılar, birliği birleştirmeye, sorunsuz bir şekilde etkileşime girmeye ve zorluklarla baş etmeye zorlayan bir eylem stratejisi hazırlıyorlar. Bu, çalışan ekibi için çok kullanışlı bir yetenektir.

Batıda, zaten nitelikli uzmanların eğitimi için iş oyunlarının yönetilmesi – kural haline geldi. Bu, iyi sonuçlar veren çok etkili bir araçtır. Süregelen ticari oyun senaryoları, belirli bir şirketin, geçmişteki olayların bir benzerliği ya da muhtemel gerçek durum ve konular olsun, önemli durumlara dayanarak hazırlanır. Doğru şekilde hazırlanmış iş oyunları, şirketin gerçek yaşamında uygulanabilir uzun vadeli etkili sonuçlar elde etmek için, temel tekrarlayan hataları ve nedenlerini belirlemenizi, analiz etmenizi ve şirketin gelişimi için düşünme seçeneklerini önermenizi sağlar.

Komut dosyası aşağıdaki zorunlu adımları içerir:

– Hedef belirleme, katılımcıların görev ve kurallara aşinalık;
– Katılımcılar arasındaki rol dağılımı;
– İş dünyası oyunu;
– Sonuçların analizi, değerlendirme ve sonuç.
– Yetkin bir şekilde hazırlanmış ve yürütülen bir iş oyunu, şirketin bilimsel yöntemlerini pratik yönetim yöntemleriyle birleştirmenizi sağlar. Bu nedenle, iş oyunları mükemmel bir geliştirme aracıdır ve talebi sürekli olarak artıyor.

İnternetin gelişimi sayesinde sanal katılım için tasarlanmış iş oyunlarına öncelik verilmektedir. Bu durumda güçlü bir platform haline gelin, büyük fırsatlar veren bir çevrimiçi simülatör.
Şimdi iş oyunları, koçluk ve eğitim için en canlı seçenek eğitim platformu, iş simülatörü Virtonomics'tir. Doğrusal bir yapı yoktur ve oyun hedeflerinizi kişiselleştirmeniz mümkündür.

Virtonomics'te bir koçluk hesabı, oluşturduğunuz eğitim gruplarında kendi komut dosyalarınızı oluşturmanıza ve çalıştırmanıza izin verir. Virtonomics mükemmel bir iş oyunudur. Bu popüler çevrimiçi stratejiyi temel alarak kolayca uygulayabileceğiniz görevlerinizden herhangi birine örnekler. İş oyunları geliştirin, yönetin, çünkü bunun için her şart vardır.