Business Simulation Game

İş oyunları – en iyi çözüm!

Şimdi eğlenebilir ve öğrenebilirsiniz. İş temellerini öğrenin, yönetim becerileri geliştirin, iletişim kurun, oynamaya çalışın: iş oyunları – mükemmel bir çözüm! Günümüz dünyasında, çok kullanıcılı iş simülatörleri, aydınlar için en popüler eğlence seçeneklerinden biridir. Böyle bir planın işletme oyunları, canlı duygular elde etmenize, heyecan hissetmenize, aklınızı rutin olarak kapatmanıza ve aynı zamanda eğlenceli bir formda kendi işinizi kurma ve yönetme becerilerini geliştirmenize izin verir. İş simülatörleri sadece oynamak değil, düşünmek, tahmin etmek, analiz etmek için yapılır.

İş simülatörleri uzun zamandır popülerlik kazanıyor. Herkesin favori tahtası oyununu – en azından “tekel” olduğunu hatırlayalım. İş simülatörünün böylesine basit bir versiyonu bile hala kendi izleyici kitlesine sahiptir. Ve modern bilgisayar teknolojileri ve fırsatları oyun işini yeni bir düzeye getirdi. Modern ticaret simülatörlerinin uygulandığı ana alanlardan biri eğitim vermektir. Bu tür oyunlar, modern ekonominin inceliklerini kavramak için oynanabilir, anlaşılır bir biçimde izin vererek girişimci nitelikler ve yönetsel beceriler geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Pek çok ekonomi okulu, öğrencilerini, sistem yaklaşımı becerilerini geliştirmeye ve iş süreçlerini iş simülatörlerinde tam olarak optimize etmeye gönderir. Modern çevrimiçi iş simülatörlerinin avantajı rakiplerinizin yaşadığı bir ortamdır. Oynarken, gerçek durumlarla etkileşim kurmaya ve çözmeyi, peşinden dolaşmayı ve kazananı dışarı çıkarmayı öğrenerek değerli bir deneyim kazanmayı öğrenirsiniz. Modern iş simülatörleri, yeni fırsatlar sağlayan sürekli gelişmektedir.

900 bin kişinin oynadığı en popüler iş simülatörü en iyi ekonomik çevrimiçi strateji ve eğitim platformu olan Virtonomics'tir. Bu oyun tüm dünyada popüler olup zaten İngilizce, İspanyolca ve Çince'ye tercüme edilmiştir.

Virtonomiklerin çok yönlülükteki tekliği. Modern ekonominin onlarca şubesinden herhangi birinde işinizi kurabilirsiniz. İsterseniz, bir şey, bir dizi mağaza veya laboratuvar üretimi için bir fabrika olacak, mayın satın alabilir, döviz işlemleri ile uğraşabilirsiniz vb. Ana hedef, rekabetçi bir çevrede karlı, verimli bir iş kurmaktır.

Çevrimiçi oyun oynamak için iş simülatörleri, işin temellerini öğrenmenize ve yönetsel becerileri geliştirmenize olanak tanıyan akılların eğlencesidir.