Business Simulation Game

İş oyunları: çevrimiçi oyna ve faydalı beceriler kazanın

Ekonomik stratejiler ve iş simülatörleri modern PC oyunlarının en popüler alanlarından biridir. İşletmelere oyun çeken nedir? Ücretsiz çevrimiçi oyna ve faydalı beceriler kazanın. Bu oyunlar, iş, para, satış, mevduat ve daha bir çok şey gibi bir bütün olarak ekonomiyle ilgilenen herkese ilgi duyar. Şu anki en büyük iş simülasyonu, çok sayıda oyuncunun eşzamanlı olarak dünyanın dört bir yanında bulunabileceği çevrimiçi bir ekonomik strateji olan Vitrononomy'dir. Bu sadece bir oyun değil, aynı ilgi alanlarına sahip gerçek kişilerle öğrenme ve iletişim kurmada çok disiplinli bir platformdur. Benzer temaların çoğunda olduğu gibi evrensel bir kavram yoktur. Virtonomics, oyuncuların eylemlerinin bir sonucu olarak oluşan muazzam olasılıkları ve doğrusal olmayan gelişim karakterini taşır. Bu çok büyük bir dünya, gerçek rakipler, yüzlerce üretim, ticaret ve çeşitli ekonomik stratejiler inşa etmenin ve uygulamanın mümkün olduğu diğer alanlardır.

Oyundaki görevin etkili bir iş kurmaktır. Nüansları ve oyun olanaklarını aşamalı olarak tanıyorsunuz, daha deneyimli bir işadamı oluyorsunuz ve her adımda oyunda yeni perspektifler keşfedeceksiniz. Tüm tipik iş süreçleri, neredeyse tüm faaliyet alanlarında olmak üzere iki yüzü aşkın mal çeşidinizdedir. Oluşturabilir, işinizde kullanabilir ve geliştirebilirsiniz.

– Mağazalar, satın alınan malları sanal alıcılara önceden satarlar.
Mağazalar, fabrikalar veya işletmelerinizde üretilen malların satımı için depolar.

– Laboratuarlar, diğer oyunculara satılabilecek veya kendi ürünlerinin niceliğini ve kalitesini artırmak için kullanılabilecek teknolojileri araştırarak.

– Fabrikalar, satış eşyaları veya yarı mamuller altındaki üretim için, diğer malların üretimi için gereklidir.

– Doğal minerallerin (silikon, nikel, kömür, mangan vb.) Ekstraksiyonu için kullanılan madenler ve petrol sahaları

– Ağaç ekstraksiyonu için kullandıkları kereste fabrikaları, bazı malların üretimi için gerekli olan hammadde olarak.

– Çiftlikleri (hayvancılık çiftlikleri, arazi çiftlikleri), hayvan ve çeşitli tarım ürünlerini satmak (süt, yumurta, yün, yumurta), gerekli bitkileri yetiştirmek (tahıl, pamuk, şeker, kahve vb.).

Her iş kendi yolunda faydalıdır. İş stratejisi oyunları, hedeflerinizi seçmenize ve gerçekleştirmenize, kendi stratejinizi oluşturmanıza ve gerekli faydalı becerileri edinmenize izin verir.