Business Simulation Game

Oyun oyunları simülatörleri oyna – oyun ortamında iş becerileri geliştirin

Günümüzde entelektüeller ve girişimciler için en şık eğlencelerden biri çok oyunculu tarayıcı tabanlı ekonomik oyunlardır. Bir iş simülatörü oynamak ilginç, prestijli ve oyun formunda kendi sağlam işlerini yönetmenin ve kurmanın sırlarını öğrenmek isteyen herkes için son derece faydalı. Geçen yüzyılın, “Tekel” sonunda sansasyonel hatırla dünyadan binlerce katılımcıyla bu modern teknoloji ile anıları ve yüzlerce çarpma ve kendileri için seçmiş olanların yaşadığı duygular ve heyecan tür “çekim” ve “Savaş Büyücüler” değil kabaca fikir edinmek , ama mevcut, sanal bir alanda olsanız bile, kendi hayatınızı inşa edin!

iş simülatörleri saat kendi becerileri bileme sonra öncelikle düşünmek sürekli açısından hayati önem taşıyan ve analiz edenler, saat çeken bir düşünce önemli gerginlik gerektirir – insanlar oynattım birçok faktör vardır. Ayrıca birçok oyunun heyecanını yakalar: tam sürümünü tam iniş çıkışlar, sevinç ve onların başarılarının gururunu yaşıyor, gerçekte, süreç içinde tanıma olanağı elde (iş simülatörleri kullanıcıların farklı kategorileri için çeşitli varyasyonlar mevcuttur).

Ancak en önemli şey, kullanıcılara yeni oyunlar getirmesi ve iş simülatörlerinin yanı sıra ana “uygulama sahası” eğitilmesidir. Birçok Avrupa yönetim kurumları, öğrencilerinin becerilerini bilemek için bu fırsatı kullanmak karmaşık ve küresel ekonomik süreçler olabilir gençlerin kolayca gezinmek için ve herhangi galip çıksa, o en zor durumları gibi görünüyor öğretmek için nasıl göstermek.

Oyunlar – İş Simülatörleri

Daha önce de belirtildiği gibi, oyun işi şartlı olarak birkaç kategoriye ayrılmıştır. Her ev hanımı örneğine en basit, basit ve tanıdık olan şey, ofis çalışanları ve katiplikçiler “Çiftlik Çılgınlığı” ve benzeri “oyuncaklar” arasında popülerdir. İlginçtirler, özellikle beynin işlevlerini zorlamazlar, fakat aynı zamanda oldukça “tutkulu” ve caziptirler.

“: Komşular Çiftliği”, kullanıcının kendi iç kaynakları, aynı zamanda asgari ekonomik bilgiyi sadece kullanan, inşaat veya işletme gelişmesi için büyük çaba zaten gerekli İleri “safları” masada bir daha yetişkin gibi mini oyunlar iş simülatörleri bulunmaktadır. Böyle oyunların her seviyede derecelendirme ve “gözlük” ile birlikte, daha heyecanlı, ve bunların çoğu haline ile, daha sonra hesabınızda görüntülenebilir para ve gerçek para, kazanmak ve kazanılan “dürüst iş” geleneksel yollarla tam olarak aynı geçirmeyi sağlar .

Bununla birlikte, gerçek bilenler ve profesyoneller için, yukarıdaki her şey sadece çocuk oyuncağıdır. Bu kategorideki kullanıcılar gerçek deneyimleri ve “gerçek para” ve yalnızca büyük işletmelerin diğer özellikleri ile gerçek deneyimleri olmasını istiyor. Virtonomik gibi, küresel ölçekte ekonomik iş teşvik edicileri tercih edenler bu insanlar.

Hangi iş oyunlarında oynamaya değer

Eğlence sektörü her yıl bize daha gerçekçi ve teknik açıdan en yeni yenilikler sunuyor. 90'lı yılların başlarındaki “Ekonomi” ile kağıt para ve cipsler ile modern çevrimiçi yapıları karşılaştırın; kullanıcı sanal dünyayı gerçeğe pek benzemek zorundadır. Doğal olarak, iş simülatörleri şu anda hangi oyunların oynadığı soru ortaya çıkıyor mu?

Şu anda, belki de dünyanın en popüler iş uyaran özgür tarayıcı tabanlı çevrimiçi oyun “Virtonomics” dir. Bu nedir ve mevcut analogların hepsinden üstün olanı nedir?

Virtonomik müthiş bir eğlencedir, bir iş uyarıcısı ve birinde bir eğitim programı. Kayıt olduktan sonra, kullanıcı, örneğin bir şey, birkaç dükkan ve bir laboratuar üretimi için bir bitki içerecek olan küçük bir şirketin sahibi olur. Bu başlangıç ​​sermayeniz. Sonra, işletmenizin nasıl ve hangi yönde gelişeceğine karar vermeniz gerekir. Ticaret yapabilir veya herhangi bir şey üretebilir, araştırma yapabilir veya madenler satın alabilir, döviz işlemleri yapabilir veya raketle uğraşabilirsiniz, genel olarak, gelir elde etme potansiyeli olan herhangi bir şey.

Oyunun ana teması ve özü iştir. Modern ekonominin onlarca şubesinden herhangi birinde işinizi kurarak oynayabilirsiniz. Geliştirme çalışmaları sürmekte ve bu, geliştiricilerin neredeyse her hafta tamamen yeni bir şeyler sundukları için sınırdan uzaktır.

Buna ek olarak, Virtonomics gerçek para kaynağı olabilir. Düzenli promosyonlardan yararlanın, bir ihale veya ihale kazanın, bir tavsiye programıyla yeni katılımcıları çekin ve cüzdanınızı doldurun! Başka bir deyişle, “Virtonomik” kazanmak, oynamak için izin verir!