Business Simulation Game

On-line oyun simülasyon oyunları

Herkes boş zamanlarını azami fayda sağlayarak geçirmek istiyor. Daha önce herhangi bir oyun olsaydı – sadece keyifli bir dinlenme oldu, o zaman modern online oyunlar işletme simülatörleri heyecan verici bir oyun formunda yararlı becerileri öğrenmenize izin veriyor. En çok iş yapan simülatörlerden biri, ekonomik, on-line strateji Virtonomics, 980 binin üzerinde insan aynı anda, iş, finans, ekonomi ve yönetim gibi benzer bir menfaatle yer alıyor. Oyun, ticaret, imalat, tarım, araştırma ve daha pek çok çeşit, 200'den fazla ürün türü olmak üzere tüm ana faaliyet alanlarını sunar. Aynı zamanda oyunun imkânları sürekli olarak artıyor ve oyun tabanı gelişiyor, yeni üretim seçenekleri, ek ürün türleri ekleniyor.

Virtonomics, dünyadaki ilginç ve kullanışlı insanlarla iletişim, buluşma, bağlantılar yaşayacağınız çevrimiçi bir multiplayer oyundur. Kendi şirketinizi geliştirmeli ve bunu, komplo gelişiminin karakterinin tamamen doğrusal olmadığı, ancak rakiplerinizin ve ortak oyuncuların eylemleri temelinde oluşturulduğu gerçek bir rekabet ortamında yönetmeliyiz. Burada rekabet ve fiyat savaşları, ortaklık ve işbirliği, kırktan fazla ülkeden oyuncularla etkileşim bulacaksınız. Virtonomics 7 dilde sunulmaktadır.

Oyun, modern ekonominin ve yönetimin inceliklerini anlamak için ilginç bir oyun formuna izin veren nüfusun çeşitli grupları arasında popülerdir. Bu, fikirleri test etmek ve kendi stratejilerini uygulamak için mükemmel bir faydalı beceri ve gözlem kaynağıdır. Her şeyden önce, oyundaki iş sanal olmasına rağmen, katılımcıların ilişkileri ve eylemleri gerçektir.

Bu ekonomik strateji, çok fazla zaman almayan ve belirli bir bilgisayara kurulumu gerektirmeyen bir tarayıcı oyunudur. Öğle yemeğinde, evdeki boş zamanlarınızda, sizin için uygun herhangi bir yerde çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Virtonomics'in birçok hedef alanı var – sadece bir ekonomik strateji değil, bir iş simülatörü, gerçek ekonominin simülatörü, iş oyunları için bir platform.

Herkes, oyun işinde özgürce oynamak için bir seçenek arıyor. Virtonomics, en çok oy alan iş simülatöründe ücretsiz olarak oynamakla kalmaz aynı zamanda bilginizi ve çabalarınızı gerçek gelir haline getirmek için benzersiz bir fırsat sunar. İşte kazanç için seçenekler. Örneğin, çeşitli müsabakalara katılım, promosyonlar, diğer kullanıcıları oyuna çekme vb. Modern işletme simülatörleri eğlence, eğitim ve kazançlardır.