Business Simulation Game

Nerede ücretsiz çevrimiçi iş oyunları oynayabilirim?

Yaşamımızda İnternet'in gelişiyle birlikte, hoş ve kullanışlı olarak çok sayıda “ikramiye” aldık. Şimdi evden çıkmadan, biz yararlanabilir ve zevk anda film seyir veya oyun oynayarak trafik sıkışıklığı ya da ayakta sıralarında vakit geçirmek için, diğer ülke ve şehirlerden insanlar ile iletişim kurabilir. Bu arada, oyunlar hakkında …

Modern insanların en popüler ürünlerinden biri olan oyunlar sürekli geliştirilmektedir. İnternet üzerinde bugün sadece iyi vakit olamaz, ama aynı zamanda zor durumlarda karar verme yeteneği gibi kritik özelliklerini geliştirmek için erkek ve kız, yarış ve atış oyunları, Eylem ve bulmaca oyunları ve hatta çevrimiçi oyunlar iş için oyunlar, bulmak zor değil , analitik düşünme, yönetim becerileri, başkalarıyla iletişim kurma becerisi vb. Bu arada, oyunun iş, hızla popülerlik kazanıyor, Rusya pazarında oldukça yeni bir fenomen temsil – ve şimdi çevrimiçi oyunlar iş oynamak mümkün olamayacağını genişlik üzerinde neredeyse hiç oyun portalı yoktur.

Bununla birlikte, ücretsiz oyun oyunları yalnızca oyun portallarında değil, hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen sosyal ağlarda bu tür oyunları bulmak kolaydır. Ve imleri çoğumuz belki de en ilginç oyunların birkaç kaydedilir ve zaman onun hedefe giden yolda bir sonraki ara sonuç yapmak için net girmesi zaman var, tarayıcı oyunları olabilir sadece bilgisayarınızdan değil, aynı zamanda o oyunun yararı Herhangi bir bilgisayar cihazından – yalnızca giriş bilgilerinizi ve şifrenizi girin (örneğin bir sosyal ağda hesabınıza gidin).

En popüler ücretsiz çevrimiçi iş oyunları

Oyunlar – Zor bir günden sonra stres kaybetmek için harika bir fırsat, bu nedenle modern İnternet kullanıcıları arasında çeşitli oyunların çok popüler olduğu şaşırtıcı bir şey yoktur. Yüksek bir talep, teklifin genişlemesine yol açıyor: bugün Runet oyuna başlamak için cazip tekliflerle dolup taşıyor. En iyisini bulmak yalnızca bu çeşitlilik arasında kalır …

Peki, en iyi ücretsiz çevrimiçi oyun işini nereden bulacaksınız? Sosyal ağın ilgili bölümlerinde arama yapabilirsiniz. Örneğin, tanınmış bir VKontakte ağı, çok sayıda farklı oyun toplandığı bir Uygulama bölümüne sahiptir. En popüler arasında Farm Frenzy, Zombie Farm, My Castle ve katılımcıların işlerini, işletmeleri ve işlerini geliştirmeleri teşvik edilen birçok oyun tanımlanabilir.

Bununla birlikte, sosyal ağlar sadece ekonomik oyun ve iş oyunlarının tedarikçileri değil. Aksine, aksine, sosyal ağlar bir sonuçtur. Daha fazla oyun arama kutusuna böyle serbest iş için çevrimiçi oyunlar gibi uygun ifade tarayıcısı, yazarak bulmak kolay oyun portallarında bulunabilir. oyun temalı forumları ziyaret çekicidir oyun portalları bul – en ilginç oyunlar, web sitelerine bağlantılar ve aynı zamanda kullanışlı bir dizi tavsiyede verecek olan deneyimli kullanıcılar paylaşmaktan mutluluk olacaktır.

Sonunda, oyunun ücretsiz oyunları, bu oyunların üreticilerinin web sitelerinde bulunabilir. Örneğin, günümüzde geniş bir seçki ile temsil edilen Alawar'nın işi bugün çok popüler.

Fakat günümüzün en popüler ekonomik oyun stratejisi olan Virtonomics, yalnızca oyunda elinizi denemekle kalmayıp, işinizi geliştirerek, etkileşime girerek, diğer oyuncularla rekabet edebilecek durumda olmayan kendi web sitesine de sahiptir; ayrıca, sitede şu konularda gerekli tüm bilgileri bulacaksınız: oyun, tüm sorularınıza cevaplar, işinizi nasıl başlatacağınız konusunda tavsiyeler ve öneriler, hangi yönde gelişeceğiniz vb. Sitede ayrıca oyunun diğer katılımcılarıyla iletişim kurarak oyundan daha fazla fayda ve zevk almanızı sağlayacaktır.