Business Simulation Game

İK yönetmen ve eğitmen için benzersiz bir platform

Virtonomics ekonomik simülatörü başlangıçta heyecan verici bir strateji çevrimiçi oyun olarak değil, aynı zamanda stratejik yönetim kalitesini artırmak, takım işbirliğinin etkinliğini, yönetim ve planlama becerileri sistematik bir yaklaşım geliştirilmesini iyileştirmek, kurumsal eğitim alanında gerçek sorunları çözmek için etkili bir araç olarak değil sadece tasarlanmıştır.

Virtonomica organik oyun hemen hemen her durumda gömülü kendi iş hedeflerine ve stratejileri tanımlamak için çalar veya onun koçu sağlayan doğrusal bir senaryo yok.

Kurumsal Üniversiteler ve İşletme Okulları

Bu acil görevleri ve senaryolar altında herhangi bir iş oyunları ve eğitimler o “bloklar” dan inşa, Virtonomics platformu kullanmak için esneklik sağlar. Üst düzey yöneticiler için bu, fikirlerinizi ve pazar stratejilerinizi simülatörde gerçek hayatta fark etmeden önce test etmenizi sağlar.

Dikkatli ve yaratıcı bir yaklaşımla, Virtonomica, iş antrenörü ve İK direktörü için sınırsız fırsatlar sunar:

Virtonomica platformunda herhangi bir ticari oyun ve eğitim gerçekleştirerek yaratma ve uygulama;
kurumsal eğitim programlarının organizasyonu;
çalışanların test edilmesi;
personel rezervinin oluşturulması.
Oyun, çevrimiçi olarak oynanır; bu sayede, çok sayıda çalışan için aynı anda eğitimler ve iş oyunları yürütme olanağı bulursunuz, bunları tek bir yerde toplamaya ihtiyaç duymazsınız. Bu kalite, Virtonomics'i birçok bölünme ve geniş bir coğrafyaya sahip büyük coğrafi dağınık şirketler için özellikle cazip bir araç yapar.

Ekonomik simülatörünün Virtonomics bugün iş süreçlerinin ölçek ve ayrıntılı incelenmesi üzerine dünyada hiçbir analogları vardır, matematiksel aparatı, analitik araçların güç, dalları, ürün ve hizmetlerin sayısı oyun içinde sundu. Bu, gerçekten sizin için güçlü bir eğitim ve test platformudur:

– kurumsal üniversite,
– işletme okulları,
– İK-Bölümü

Kullanıcılar, süreçleri oynamak, yapılandırmak ve optimize etmek, rekabet etmek, işbirliği yapmak, bilgisayarla değil, birbirleriyle ticaret yapmak durumunda. İletişim etkinliği ve takım çalışması becerileri, oyun sürecinin en önemli bileşeni ve hedeflerinizin başarısını doğrudan etkilemektedir. Gerçek hayatta her şey gibidir.

Günümüzde Virtonomics'te 1 000 000'den fazla kullanıcı kayıtlıdır, Rusça, İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince, Ukraynaca'ya tercüme edilmiştir. Eğer çalışanların yönetiminin inceliklerini değil, aynı zamanda yabancı iş laflar değil sadece eğitmek sağlayacak İngilizce konuşan kullanıcılar Virtonomics yaklaşık% 35. Küreselleşme döneminde iş İngilizcesi, yeni başlayan kuruluşlardan büyük uluslararası şirketlere kadar neredeyse herhangi bir şirketin çalışanları için önemlidir.

Oyun uzaktan ve iş eğitimleri ve iş oyunları iletken mümkün Personel yetiştirmeye hale günlük olarak zaman büyük miktarda kullanıcıyı gerektirmeden günde 1 kez değişiyor.

Kurumsal müşteriler için çözümlerimiz:

Virtonomics Enterprise

(büyük şirketler, kurumsal üniversiteler, işletme okulları için en uygun çözüm)

Koç hesabı

(küçük ve orta ölçekli işletmeler, danışmanlık şirketleri, iş gezileri antrenörleri, eğitim kurumları için en uygun çözüm)

Koçluk hesabı – iş simülatörü Virtonomics'te, eğitim sırasında eğitim grupları oluşturmanıza ve yönetmenize izin veren özel bir hesaptır.

Koç hesabı, antrenöre kendi iş oyunu komut dosyalarını oluşturma ve bu oyunları sınırsız sayıda kullanıcıyla gerçekleştirme olanağı sağlar.

Oyun sırasında, antrenör oyuncuların eylemlerini izleyebilir, ayarlayabilir, geri bildirimde bulunabilir ve böylece teorik malzemenin asimilasyonunu ve uygulamaya koyma yeteneğini izleyebilir.

Koçluk hesabının işlevselliğini denemek isterseniz, lütfen İletişim Formunu kullanarak bize yazın. Mektuplarınızı, sorularınızı ve önerilerinizi almaktan mutluluk duyacağız.