Business Simulation Game

İş için etkili pazarlama platformu

Virtonomica, işiniz için reklamcılıkla iletişim kurma olasılığı en yüksek olan reklamcılık platformudur. Bu, markanızın, ürününüzün ve hizmetinizin oyun sürecine derinlemesine entegrasyonu ve tüketiciyle markanızın sürekli iletişiminin derinleştirilmesi ile ilgilidir.

Bu yüksek verimliliğin nedeni basit ve benzersizdir. Virtonomics markaların, ürünlerin, hizmetlerin, hizmet işlemlerinin ve oyunun ana nesneleri olduğu çok oyunculu bir oyundur, oyunda oyuncular oynamıştır. Ve onlardan çoğaldıkça, kullanıcılar için daha çeşitlilik, daha ilginç. Virtonomics kullanıcılarının, oyununuza entegre edilmiş markanıza veya ürününüze% 100 sadakatini sağlayan bu faktördür. Virtonomics'te medya reklamcılığı yapmak istiyor musunuz? Beş dakika boyunca kendiniz kolayca yapabilirsiniz.

Virtonomiks:

Çoğu oyunla karşılaştırıldığında en yüksek kalitede izleyici kitlesi.

Halkla ilişkiler ve ürün yerleşimi için sınırsız fırsatlar. Oyunun mekaniği, hemen hemen her ürün veya markanın oyuna çok hızlı ve organik olarak entegre edileceği şekilde inşa edilmiştir. İş dünyasının tüm izleyicilerinin, entegre markayla oyuna defalarca etkileşime girmesi sağlanır. Ve aktif şekilde etkileşim kurar – oyun avantajları olan markalı bir sanal eşya üretir, reklam verir, satar ve markanıza oyunculara yüzde yüz sadakat sağlar. Virtonomics'in bir reklam platformu olarak ana avantajı budur.

Paradox – malların ve hizmetlerin reklamverenince markalanan oyunu daha çok, oyunun kullanıcıları için daha ilginç olması. Bu, geliştiricilerin projeye koyduğu ana fikirlerden biridir.

Oyunda (markalı ürünler, şirketler, eserler, yarışmalar, müzayedeler vasıtasıyla) bir dizi ürün oynamaktadır. Çeşitli servislerin reklamı için dahil.