Business Simulation Game

En iyi stratejilerin listesi

Stratejiler en popüler oyunlardan biridir. Özellikle dikkat ve gelişime, ekonomik, nakliye stratejileri, askeri, tarihi, tarımsal konular gibi farklı yönleri olan on-line stratejiler geliyor. En iyi stratejilerin listesi sürekli güncellenir. Size en popüler çevrimiçi oyunlar hakkında bilgi vermenizi öneririz.

Güçlü Krallıklar

Ortaçağ konularının müşteri stratejisi. Oyunun çizgi çizgisinin merkezi yeri askeri eylemlere ayrılmış, ancak ekonomik tabana dikkat etmeniz gerekiyor. Oyunun amacı, kendi kale inşa etmek, altından tacı zor bir yolculuk yaptıktan sonra. Oldukça geniş bir kaynak yelpazesi sunulur ve aynı zamanda onur önemli bir husustur.

Rail Nation Online

Demiryolu şirketinin nakliye stratejisi, simülatörü. Oyunun amacı alt yapının geliştirilmesidir. Burada demiryolu iletişim hatlarını tasarlayabilir, teslimatları izleyebilir, buhar lokomotiflerinden modern hızlı trenlere kadar işlevsel parkınızı oluşturabilirsiniz. Çok heyecan verici bir oyun, çocukluktan olanlar için lokomotiflere kayıtsız olmayan mükemmel bir seçenek.

Büyük Çiftlik

Tarımsal konuların tarayıcı stratejisi, çiftlik simülatörü. İlginç bir hikaye, zengin bir oyun ve iyi düşünülmüş bir sosyal bileşen. Burada, çiftlik hayatında gezinmeyi öğrenmek zorundasınız – hayvanlarla ilgilenmeyi, ekmeyi ve büyüyen bitkileri anlamak, ürünlerini toplamak ve verimli bir şekilde satmak için gerekli olanları öğrenin. Senin görevin çiftliği yeni bir düzeye yükseltmektir.

Tank Dünyası

Askeri temaların çok kullanıcılı on-line stratejisi, arcade tank simülatörü. Bu, ekip tankı savaşlarına dayanan popüler bir oyundur. Heyecanlı bir oyun, çok çeşitli tanklar ve muharebe modları ve tabii ki gerçek insanlarla rekabet edebilme fırsatı sunuyor, sıkıcı öngörülebilir bir “bilgisayar” ile değil.

Virtonomics

Ekonomik on-line strateji, eğitim platformu ve iş simülatörü. Oyunun amacı rekabetçi bir ortamda verimli ve karlı bir iş kurmaktır. Burada, kendi stratejinizi ve taktiklerinizi kullanarak herhangi bir alanda işinizi geliştirirsiniz. Endüstriyel bir işadamı olabilir veya bir dükkan ağı geliştirirsiniz, pek çok seçenek vardır. Siz geniş bir coğrafya, düzinelerce mal ve endüstri sunuluyor. Aynı zamanda, ortaklarınız ve rakipleriniz yaşayan insanlar, diğer oyuncular.

Ücretsiz oyunlar iş simülatörleri – mükemmel eğlence. Size en yakın seçeneği seçin ve en iyi stratejiyi kullanın!