Business Simulation Game

Ekonomik oyunlar, ulaşım ve şehir simülatörleri

Kendi işinizi geliştirmeyi hayal ediyor musunuz? Gerçek projelere yatırım yapmadan önce, gücünüzü, canlı rekabet durumunu ustaca taklit eden güvenli bir sanal ortamda test etmek mantıklı olur. Bu size çevrimiçi oyun – ekonomik simülatör Virtonomics – yardımcı olacaktır.

Ekonomik stratejiler ve şehir planlama simülatörleri, çeşitli endüstrilerin işletmelerinin yöneticileri için günlük olarak ortaya çıkan karmaşık yönetim görevlerini çözmede mükemmel bir yöntemdir. Oyunlar ekonomik simülatörler, kullanıcıların üst düzey yöneticilik rolünü denemek ve bu pozisyonda eylemlerinin etkinliğini değerlendirmek için izin verir.

Binlerce gerçek rakiplerle rekabetçi bir mücadelede yönetim becerilerinizi mükemmelleştirmek istiyorsanız, çevrimiçi Virtonomics oyununun olanaklarından yararlanın. Bu simülatör – gerçek zamanın ekonomik strateji, bu veya pazarın gelişimi sırasında kaçınılmaz olan diğer ekonomik zorluklara çalışma süresi yanıtı becerileri açısından özellikle değerli kılar.

Nedeniyle oyunun gidişatı içinde doğrusal bir senaryonun yokluğu serbestçe organik genel oyun içinde gömerek, kendi iş hedeflerine belirlemek ve sorunları çözmek mümkün olacak. “Virtonomics “'in diğer önemli avantajları arasında – açık ve çekici bir arayüz, büyük bir bilgi tabanı, ücretsiz kayıt ve doğrudan tarayıcı aracılığıyla oyuna erişim.

Ekonomik nakliye simülatörü

İyi gelişmiş ve iyi düşünülmüş bir ulaşım sistemi, herhangi bir modern şehrin altyapısının vazgeçilmez bir bileşenidir. Sanal ulaşım şirketinizi yaratarak ve çevrimiçi yöneterek bu alanda iş geliştirme için büyük fırsatlar yaratın!

In “Virtonomics” oyun uygulanan ekonomik ve taşıma simülatörü – Eğer otobüs, tramvay, metro trenleri ve toplu taşıma diğer modların kontrolünü tutabileceği bir çevrimiçi simülatörü. Aynı zamanda, göreviniz azami bir kâr elde etmek ve aynı zamanda yolcular için en yüksek konforu sağlamaktır.

Eğer personel alımı ve eğitimi ile uğraşmak zorunda kalacak Oyun sırasında, yolcu akışını analiz araçların teknik durumunu izlemek için rekabet politikası izleyebilir ve firmanızın başarılı çalışması için gerekli birçok diğer faaliyetleri gerçekleştirmek.

Havaalanı simülatörü

Hava taşımacılığı üzerinde çalışmayı hayal edenlere hava ve uçuşlar her zaman ilginçtir. Ve eğer bütün bir havalimanını yönetmeye geliyorsa, o zaman böyle bir fırsat sağlayan oyun iki kez daha cazip hale gelir. Oyunun “Virtonomics” Ekonomik simülatör havalimanı kullanıcılarına aerotransportnym düğüm yönetimi alanında yararlı bilgi ve beceri edinme için büyük bir ufuk açmaktadır. Eğer itiraz ve yolcular için yarar çeşitli oluşturmak, uçakları satın alıp diğer çeşitli faktörlere bakmak terminalleri inşa emanet altyapıyı geliştirecek.

Diğer simülatörlerin aksine, “Virtonomics” toplu eylemler üzerinde yoğunlaşmıştır. Oyun sırasında, sizin havalimanı diğer oyuncuların uçaklar alacak ve, sırayla, kendi hizmeti için tazminat alma mümkün olacak. Üyeler “Virtonomics” rekabet ve sonuçta herhangi bir modern havaalanının başarılı yönetimi için gerekli olan daha verimli asimilasyon ekip etkileşim becerileri katkıda aynı gerçek kişiler ile, bilgisayar ile değil işbirliği.