Business Simulation Game

Ekonomi, iş – harika oyunlar

Ekonomi ve ticaret alanı günümüzün önemli bir parçasıdır. Birçok kişi elini girişimcilikle denemek ve kendi işlerini başlatmak için isteklidir. Çeşitli endüstrilerin yöneticilerinden gündeme gelen karmaşık yönetim görevlerini çözmek için pratik yapmak isteyenler için iş fikirlerini ve stratejilerini uygulamaya çalışmak, gerekli becerileri geliştirmek için mükemmel bir çözüm – büyük oyunlar ticareti.

Ekonomik simülatörler, girişimcilerin rolündeki eylemlerinizin etkinliğini değerlendirmenize ve faydalı dersler vermenize izin verir. Çok gelişmiş bir ekonomi, analitik, geniş bir iletişim ortamına sahip bir oyunla ilgileniyorsanız, çevrimiçi iş simülatörü Virtonomics size özel olarak hazır!

Oyunun amacı, düşünceli ve başarılı bir iş yaratmaktır. Ancak belirlenen hedefi hangi alanda ve nasıl çözeceğiniz konusunda yalnızca size bağlıdır. Ticaret, tarım, doğal kaynakların çıkarılması, üretim, araştırma, tıp, hizmetler ve hizmetler veya enerji – istediğiniz şeyi seçebilirsiniz. İşinizi kurun ve geliştirin, ilgilendiğiniz alanda deneyim kazanın.

Oyun, seçtiğiniz bölgeye bağlı olarak farklı nitelikler sunar. Bu nitelikler:

– Çiftlikte serbest bırakılan ürünlerin kalitesini iyileştirmek için gerekli olan tarım, uzman personel sayısı ve ilgili işletmelerin etkinliği

– Çiftlik hayvanlarının yetiştirilmesi, çiftlik hayvanlarının ürün kalitesinin arttırılması, profil çalışmalarının etkinliğinin ve personel sayısının artırılmasının gerektiği.

– Fabrikaların, kereste fabrikalarının ve değirmenlerin faaliyetlerinin geliştirilmesi için gerekli olan üretim, ürün sayısını artırmak, personel becerilerini geliştirmek ve ilgili alanın yüksek teknolojilerine geçmek.

– Satılan teknolojilerin sayısını artırmak ve daha yüksek teknoloji seviyeleri çalışmasına geçmek için gerekli olan bilimsel araştırma. Laboratuvarınızın etkinliğini arttırmak.

– Reklamcılık maliyetlerinin etkinliğini artırmak istediğiniz pazarlama
Ofislerin verimliliğini artırmak için gerekli olan yönetim, büyük birimler oluşturmak, personel sayısını artırmak ve kendi markasını verimli bir şekilde pompalamak.

– Petrol kuyularında ve madenlerde üretilen ürünlerin kalitesini iyileştirmek için gerekli olan minerallerin çıkarılması, temel işle ilgili kişi sayısının artırılması.

– Mağazaların etkinlik ve faaliyetlerinin geliştirilmesi gereken yerlerde ticaret, ziyaretçilerin sayısını ve kendi personelinin artırılması.

Virtonomik'te farklı oyun alanlarında oynayabilirsiniz, coğrafyada, ekonomik gelişme seviyesinde, malların çeşitliliği farklı. Bu durumda, iş oyununun kuralları bunlardan herhangi birinde veya hatta yalnızca birkaçında oynamanıza izin verir.

Oyunlardaki çevrimiçi iş simülatörleri hem gelişmiş iş uzmanlarına, hem de yenilikçi fikirlerini test etmeye ve ekonomi dünyasına dalmak isteyen yeni başlayanlara uyar.