Business Simulation Game

Bilgisayarda kullanışlı ücretsiz oyunlar – business oyunları

Çok uzun zaman önce değil, bilgisayardaki oyunlar sadece dinlenme, ilginç zaman ve hayır ile ilişkiliydi. Bilgisayar oyunlarının öğrenmek için çok yararlı bir platform olabileceğini hayal etmek zordu. Bununla birlikte, artık popüler olan ücretsiz oyunlar – bilgisayar oyunu – oyunun işi. Artık Merry Farm tarzındaki basit oyuncaklar kolay değil, bunlar ciddi ticari stratejiler, eğlendirmek için değil, aynı zamanda işletme ve yönetsel niteliklerin temellerini öğrenmek, geliştirmek ve öğrenmek için çok yönlü siteler.

Böyle bir planın en popüler iş oyunu Virtonomics iş simülasyonudur. Bu, kendi web sitesine sahip en iyi çok kullanıcılı ekonomik çevrimiçi stratejidir. Oyun ayrıca, diğer katılımcılar ile sohbet edebileceğiniz, oyun hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz, tavsiyeler alabileceğiniz, ipuçları bulabileceği ve tüm sorularınıza cevap bulabileceği bir foruma sahip.

Oyunun amacı, rekabetçi bir çevrede etkili bir iş kurmaktır. Başlangıç ​​sermayesini elde eden kendi stratejinizi geliştirir, hedefler koyar, şirketinizi kurar, taktik seçer ve gelişirsiniz. Oyun çok yönlülüğe sahip, bu inkar edilemez bir avantaj. Tarımın, ticaretin, enerjinin, üretimin, kaynakların çıkarılmasının ve daha pek çok alanın ana faaliyet alanlarını öğrenebilirsiniz. Bir mağaza zinciri açarak perakende alışveriş yapın veya yüksek teknoloji alanına odaklanın, stratejilerinizi oluşturun ve uygulayın.

Virtonomics'in özü, önemli yönetim kararlarının iş dünyasında benimsenmesidir. Oyun, gerçek dünyada, rakiplerinizde ve partnerlerinizde değil bilgisayar değil, canlı insanlar, çevrimiçi oyuncular yer alır. Bu stratejinin üç ana alanı vardır:

Oyun taktik seviyededir.
Ayrı birimler oluşturmak, ekipman satın almak, işçi kiralamak, fiyatları belirlemek vb.
 
Şirket seviyesindeki oyun.
Kalkınma vektörünü belirlersiniz, hangi alanlarda şube kuracağınızı düşünün vb.
 
Yönetim sanatı düzeyinde oyun.
Etkileşim, pazarlık, ortak arayış vb. Öğrendin.
Virtonomics, benzersiz bir mikro iklimin oluştuğu rahat analoglarından daha derin ilginç ve çok yönlü bir iş oyunudur.

Elbette, bedava oyun işi yapmak istiyorum. Oyunda gerçek para maliyeti gerektiren teklifler her zaman iğrençtir. Virtonomik'te zorunlu ödemeler yoktur. Bu iş oyunu ücretsiz! Para istiyorsan istersen ek hizmetler alabilirsin.
İş kurma becerilerinizi, yararlı iş oyunlarıyla birlikte rekabet etmeyi ve geliştirmeyi öğrenin.