Business Simulation Game

Bilgisayar ticareti ve ekonomi için oyunlar – Virtonomics

Kapitalizm, Manimania – bilgisayar işi ve ekonomi oyunlarının başladığı yer.

Şimdi, ticaret, üretim, emtia ve borsalar, borsalar, bankalar ve daha pek çok büyük işin büyüleyici sanal dünyası, en ekonomik online oyun, çok yönlü iş simülatörü Virtonomics'i temsil ediyor. Bu bir iş simülatörü, mantıksal bir oyun, bir ekonomik strateji ve gerçek ekonominin büyük ölçekli bir simülatörüdür. Virtonomik ekonomi, finans, ticaret, mevduat, para ve pazarlama ile ilgilenen herkes için ilginçtir.

Çeşitli etkinlik alanları, ekonominin çeşitli dalları, 200'ün üzerinde ürün varyasyonu, büyük ölçekli coğrafyalar var. Aynı zamanda oyun tabanı sürekli olarak büyüyor ve gelişiyor, yeni endüstriler ve iş dünyaları, yeni üretim türleri ve ürünler açılıyor.

Virtonomics, amacı gerçekten rekabetçi bir çevrede para kazanmak ve işinizi geliştirmek olan bir tarayıcı oyunudur. Eşleriniz ve rakipleriniz, doğrusal olmayan bir strateji haritasının oluştuğu eylemleri temelinde dünya çapında aynı on-line oyunculardır. Oyuna başlamak için darı kaydettirmeniz gerekir. Başladığınız ilk şey, temel özelliklere ve model ilkesine dayanan oyun alanının seçilmesidir. Oyunun başında, “zengin amcanın hediyesi” nden, yani hazır bir girişimin geliştirilmesinden de yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte, bunu tamamen terk edebilir ve işinizi bağımsız olarak yaratabilir ve geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda, ilk aşama bir ofisin inşasıdır. Bu, şirketinizin, şirket şirketlerinin yönetim işlevleri ile emanet edilen ayrı bir bölgede temsil edilmesidir. Aynı zamanda, ofis ürünlerinizi bölgede tanıtmakla meşguldür. Virtonomik'te farklı ülkeler, bölgeler, şehirler – coğrafya iyice işlenmiştir. Kendi stratejisini uygularken dikkate alınması gereken farklı yaşam seviyeleri, ücretler, eğitim ve nüfus seviyeleri de vardır. Unutmayın ki ofisiniz yüzünüzdür. Halk bilgeliği şöyle diyor: “Giysilerle buluşuyorlar, ama akıl olsun görüyorlar.” Ofisinizin zengin ortamı, sahibinin başarısı ve tutarlılığı hakkında konuşmaktadır.

Düşün, analiz et ve hareket et. Örneğin, bitkiler yüksek eğitim seviyesine ve düşük ücretlere sahip şehirlerde inşa etmekten daha karlıdır. En ucuz seçenek tarımın gelişmesidir. Virtonomics, PC'deki ekonomik iş oyununun en iyi varyantıdır.