Business Simulation Game

Virtonomica – bedriftsplattform for HR-direktør og administrerende direktør

Forretningssimulerings Virtonomics ble opprinnelig designet ikke like spennende og full spill om bygging og utvikling av virksomheten, men også som et effektivt verktøy for å løse reelle problemer i feltet av bedriften:

– Opplæring av personell i forretningsadministrasjonsferdigheter (strategiske og taktiske nivåer)
– Øk effektiviteten av samarbeid,
– Utvikling av en systematisk tilnærming til ledelsen
– Utvikling av forretningsplanlegging ferdigheter og analyse av selskapets aktiviteter,
– utvikle ferdigheter for å håndtere interkulturelle forskjeller i internasjonale selskaper,
– Forbedre kvaliteten på strategisk ledelse
– optimalisering av viktige forretningsprosesser

Ideolog av prosjektet er en forretningsmann med mange års erfaring i den vellykkede forvaltning av bekreftet mellomstore og store selskaper og forstå behovene til reell virksomhet. Som en konsekvens, Virtonomica, som et forretningsverktøy har allerede blitt testet og perfeksjonert på en rekke faktiske suksessrike bedrifter.

Virtonomica har egentlig ingen lineær script, slik at spilleren eller treneren til å definere sine egne mål og strategier i simuleringen, organisk integrert i gameplay av praktisk talt alle business case.

Dette gjør at HR-direktører eller corporate trening sentre fleksibilitet til å bruke plattformen av Virtonomics, bygge fra det “blokker” alle forretnings spill og kurs i henhold til relevante for oppgaver og skript virksomhet. Toppledere Virtonomics gjør det mulig å teste i simulatoren ideer og markedsføringsstrategier før du implementerer dem i det virkelige liv, så vel som bruk Virtonomics som treningsarena og en plattform for strategiske økter. Virtonomics gjør det mulig å teste strategier og hypoteser på tusenvis av kvalifisert publikum, får en representant tilbakemelding på alle dine handlinger gjort i simuleringen.

Virtonomica gir HR-direktør, forretnings coach og bedriftsleder med ubegrensede muligheter for:

utviklingsprosesser for spillpersonal

Opprettelse og gjennomføring av Virtonomica-plattformen for alle forretningsspill og opplæring;

organisering av programmer for bedriftsøvelsesrettet opplæring;
testing av kunnskap, ferdigheter og atferdsparametere for ansatte
opprettelse av personellreservatet

Spillet spilles i et turbasert online-modus som lar deg gjennomføre treninger og forretnings spill samtidig for et stort antall ansatte, uten behov for å samle dem alle på ett sted. Denne kvaliteten gjør Virtonomics til et spesielt attraktivt verktøy for store geografisk spredte selskaper med mange divisjoner og en bred geografi.

Business simulering Virtonomics i dag ikke har analoger i verden på skalaen og dybden av forretningsprosesser studie, kraften i den matematiske apparater, analytiske instrumenter, antall bransjer representert av varer og tjenester i gameplay.

I løpet av spillet opplæring de ansatte planlegge sin virksomhet eller avdelinger, analysere markeder og aktiviteter av konkurrentene, justere og optimalisere prosesser, konkurrere, samarbeide, og selger ikke bare datamaskinen, men også med hverandre. Effektivitet i kommunikasjons- og samarbeidskompetanse er den viktigste komponenten av spillprosessen og har direkte innvirkning på oppnåelsen av mål. Alt er som i virkeligheten.

Virtonomica tilbyr flere typer løsninger for bedriftskunder:

1. Virtonomics Enterprise

En optimal løsning for store bedrifter med egne treningssentre og bedriftsakademier. Dedikert og tilpasset “spill” plass, som kun ansatte i selskapet har tilgang + trening av intern trener

2. Virtonomics Coach-konto

En optimal løsning for små og mellomstore bedrifter, konsulentfirmaer og forretningsbusser. En gruppekonto utviklet for å utvikle eller gjennomføre engangsopplæring innen de felles “spill” -rommene

3. Typiske treninger basert på Virtonomica-forretningssimuleringsplattformen

Hvis du er interessert i en unik mulighet til opplæring Virtonomica plattform, kan du kontakte oss om dine behov og vi vil tilby deg den beste løsningen for din bedrift:

Skriv oss, og vi kontakter deg for alltid

Med vennlig hilsen Virtonomics Team