Business Simulation Game

Strategi for sosial og økonomisk utvikling Virtonomics

Virtonomics er den beste strategien for sosial og økonomisk utvikling, en forretningssimulator med alle omliggende aspekter: en velutviklet økonomi, analytikk, utvikling av kommunikasjonsmiljøet etc.

Denne mangfoldige plattformen gir et bredt spekter av muligheter. Du kan bli en monopolist i et av markedene, etablere en lønnsom og effektiv arbeidsplattform, du kan bare søke å tjene så mye penger og lære å kommunisere med partnere og konkurrenter. Hovedmålet er å bygge og utvikle en vellykket bedrift, og alt annet avhenger av dine preferanser.

Spillet er så nært som mulig til virkeligheten, her må du kontakte konkurrenter, søke og kommunisere med partnere, for å vinne salg, generelt å utvikle virksomheten din på alle mulige måter.

Virtonomics tilbyr nesten alle forretningsområder, det er mer enn 200 typer produkter. Du kan få butikker, gårder, bilfabrikker, oljebrønner og mange andre gjenstander der du kan bygge en velstående virksomhet. Dette er i stor grad en styringsstrategi, hvor du må ta i bruk utvalget av kvalifisert personell, forbedre kvaliteten på varene, sette opp forsyningskanaler og markedsføre ferdige produkter, kontrollere konkurrenters handlinger og mye mer. Dette er en helt virtuell verden med de ekte lovene i økonomien.
Begynnelsen for alle spillere er den samme – hver startende forretningsmann får startkapitalen for utviklingen av sin virksomhet. Og hvordan du kan avhende det, velger alle seg selv. Du kan kjøpe et ferdigstillet alternativ og bygge en strategi for utviklingen, og du kan lage den fra bunnen av og realisere din egen drøm.

Samtidig er Virtonomics gratis. For ekte penger, kan du bare kjøpe ekstra alternativer i spillet hvis du vil. Og for å motta viktige ferdigheter med entreprenørskap, ledelse, studere forretningsterminologi og lære å jobbe med rapporter i Virtonomics er helt gratis. Dette er en utmerket treningsplattform som gir gode resultater. Samtidig vil den kunnskapen som er oppnådd, også hjelpe til i reell virksomhet.

Spillet lar deg fullt ut fordype deg i økonomiens verden. Det passer både for avanserte forretningsmenn som ønsker å prøve nye strategier og ideer, og for nybegynnere på dette feltet. Nå kan du spille økonomiske spill, få verdifull kunnskap og erfaring gratis, og også honing dine ferdigheter.