Business Simulation Game

Strategi for sosial og økonomisk utvikling – Virtonomics spill

Den store populær strategi for sosial og økonomisk utvikling – et spill Virtonomics – tilbyr mer enn bare spilling plass og en virtuell verden, dyktig ligner situasjonen av levende konkurranse.

Hvis du tenker på å starte en virksomhet og næringsutvikling, først prøve deg på virtuelle miljøet før du investerer penger å investere i prosjektet liv.
Strategi for sosial og økonomisk utvikling og business simuleringer – en utmerket måte å øve på å håndtere ulike administrative problemer, som daglig konfronterer ledere av bedrifter i ulike bransjer. Virtonomics – en enorm verden, med et stort geografi, nesten alle grener og hundrevis av forskjellige produkter. Skoger, mineralforekomster, byen med et annet antall mennesker og livskvalitet, og selvfølgelig, de virkelige konkurrenter og samarbeidspartnere – de andre spillerne, gjør dette til en storstilt strategi, så nær det virkelige liv.

Liker, kan du administrere hele flyplassen kan utvikle sine transportnettverk, kan du bli en landbruks eller industriell magnat eller åpne en kjede av butikker, som opererer i detaljhandel, eller kanskje du er interessert i sfæren av høy teknologi og den politiske kampen – Virtonomics tilbyr alt valget er ditt.

Velge næringsutvikling innen transportsystemet, er Virtonomics stand til å skape en virtuell transport selskap og in-line for å kontrollere det. Trikker, busser, T-bane tog og annen offentlig transport kan ta i egne hender, og gir komfort for passasjerene og resultat for seg selv. Her må du fordype seg innen transportsystemer – rekruttering og opplæring av ansatte, passasjer flyt analyse, overvåkning av aktivitetene til konkurrenter, analyse av teknisk tilstand av bilpark og mye mer.

Og hvis du er interessert i lufttransport, tilbyr Virtonomics en økonomisk flyvesimulator. Utvikle infrastruktur aerotranspornogo egen node, anskaffe fly, bygge terminaler, tenke over organiseringen av samarbeidet med kunder og følgesvenner.

Major sosial og økonomisk utvikling strategien gjør i en leken måte å tilegne seg nyttige ferdigheter i ditt interessefelt. Å spille økonomiske spill er interessant og nyttig. Her kan du enkelt lære å se forbi virksomhet, vil forstå hvordan å lage et vellykket selskap og hvordan bygge systemet utviklingsstrategi, øke fortjenesten fra sin virksomhet.